• 瀏覽: 14,333
  • 回覆: 32
+3
本主題由 hkpal 於 2022-6-1 16:29 分類
各位大大,想請教一下,小弟之前差一線40萬,二線大約10萬,昨天已全部還清,想問下tu幾時會升,想申請信用卡,小弟月入4萬左右

終於申請到

引用:
原帖由 步步友999 於 2022-6-1 08:56 AM 發表
各位大大,想請教一下,小弟之前差一線40萬,二線大約10萬,昨天已全部還清,想問下tu幾時會升,想申請信用卡,小弟月入40000萬左右
月入40000萬等黑卡搵你開戶得啦

40000人工,放十萬入獅子,白金卡都有啦

但我tu暫時係h或以下

冇欠債
收入可觀
可以用住安x信用卡先。最易批。
每一期都還清。TU 會慢慢上。
過半年再申請銀行卡都未遲。
再唔係用tap & yo。入錢先用得嘅信用卡。等TU 上。
始終信用卡唔批嘅話會跌TU。
TU 跌快,上慢

引用:
原帖由 全南 於 2022-6-1 13:14 發表
大大,匯豐不批

引用:
原帖由 全南 於 2022-6-1 13:14 發表

各位大大 請問要等多久呢

你等多三個月左右,亦要再確定一線二線已經更新TU記錄,另外戶口唔好有太多轉帳去馬會記錄。

引用:
原帖由 全南 於 2022-6-3 09:18 發表
你等多三個月左右,亦要再確定一線二線已經更新TU記錄,另外戶口唔好有太多轉帳去馬會記錄。
感謝賜教

我上年g級,白紙一張,齊料申請張恆生師奶卡被拒,去左申百貸信用卡,用左半年上c。再去申請中銀批左。but...用用下百貸信用卡我個人認為服務幾好,系交錢晤方便

引用:
原帖由 秋天綠色的豬豬 於 2022-6-4 22:15 發表
我上年g級,白紙一張,齊料申請張恆生師奶卡被拒,去左申百貸信用卡,用左半年上c。再去申請中銀批左。but...用用下百貸信用卡我個人認為服務幾好,系交錢晤方便
恒生師奶卡即係邊張?

祝早日破產

ching勁,炎炎元帥

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]