註冊 登入

Zion同AD會唔會夾埋Rich paul一齊玩野

Zion同AD會唔會夾埋Rich paul一齊玩野 E-mail 此主題給朋友

聽講zion會簽rich paul做經理人
同時又係ad 占士經理人
zion又唔想打燒鵝
ad想去湖人 燒鵝又唔制
一個屈尾十 一齊玩野 你唔交易ad去湖就返duke
等你抽到第一咁開心

大家典睇

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 fisherman樂 於 2019-5-16 05:25 PM 發表

聽講zion會簽rich paul做經理人
同時又係ad 占士經理人
zion又唔想打燒鵝
ad想去湖人 燒鵝又唔制
一個屈尾十 一齊玩野 你唔交易ad去湖就返duke
等你抽到第一咁開心

大家典睇 ...
老實,你今次寫既野真係戇鳩兼無邏輯

回覆 引用 TOP

日日開幾十個 on 9 topic 你煩吾煩

引用:
原帖由 wade_kenneth 於 2019-5-16 08:25 PM 發表

日日開幾十個 on 9 topic 你煩吾煩
每日好似最多開5個post
同埋我對上一次開post係3日前
點樣日日開幾十個

回覆 引用 TOP

你估個個都好似Steve Francis 咁鍾意扭計咩 當時佢就有藉口話溫哥華是異國又是新球會老板Michael Heisley又想搬城市.......... 基本上大部份的新秀去邊隊都要就範 新秀自己的聲譽都好緊要 你要做高位的新秀 自然就要去成績差的球隊 明買明賣很合理 自從有了互聯網已經不再像以前的年代球星一定要去大城市才有多廣告收入 密爾瓦基算是細城市字母哥做了正確的示範。

回覆 引用 TOP

公道D講, 雖然樓主成日開埋晒D ON9 post, 但係Zion既冇經理人合約又冇商業合約係身, 佢真係有權玩野退出選秀重返Duke嘅, 只不過就算出年再黎過都唔見到佢一定可以入到佢想去嘅球隊, 而且遲一年入NBA搵少好多錢, 又要呢一年都唔知會發生咩事(例如受傷), 所以機會唔大就真!

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2019-5-16 11:14 PM 發表

公道D講, 雖然樓主成日開埋晒D ON9 post, 但係Zion既冇經理人合約又冇商業合約係身, 佢真係有權玩野退出選秀重返Duke嘅, 只不過就算出年再黎過都唔見到佢一定可以入到佢想去嘅球隊, 而且遲一年入NBA搵少好多錢, 又要呢一年都唔知會發生咩事(例如受傷), 所以機會唔大就真! ...
CHING是咪有咩誤會牙
我唔開ON9 POST架

回覆 引用 TOP

唔返得去大學啦。莫講話已經被選咗,就算冇球會選你,都返唔到轉頭架。因為只要你一 declared 咗話參選就失去返大學資格。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2019-5-16 11:14 PM 發表

公道D講, 雖然樓主成日開埋晒D ON9 post, 但係Zion既冇經理人合約又冇商業合約係身, 佢真係有權玩野退出選秀重返Duke嘅, 只不過就算出年再黎過都唔見到佢一定可以入到佢想去嘅球隊, 而且遲一年入NBA搵少好多錢, 又要呢一年都唔知會發生咩事(例如受傷), 所以機會唔大就真! ...
都公道d講!條友脫曬節又鍾意講d幼稚野吾係第一日既事...講完

引用:
原帖由 半夜藍色神童 於 2019-5-17 12:06 AM 發表

都公道d講!條友脫曬節又鍾意講d幼稚野吾係第一日既事...講完
吹牙

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。