• 瀏覽: 3,333
  • 回覆: 30
好難
LBJ既剋星Durant同咖哩回歸

娛樂
引用:
原帖由 yulok_26 於 2020-10-24 01:40 AM 發表

好難
一睇嚇一跳,跟住得啖笑😂🤣

回覆 引用 TOP

無難度,如果其它球星拍占士打

言之尚早

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yulok_26 於 2020-10-24 01:40 AM 發表

好難
你咁講小左個湯臣😂
笑左,佢2個就算依家同隊都唔夠占眉打喇

回覆 引用 TOP

下季幾時開?

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q

回覆 引用 TOP

引用:

好難
Durant 係堅, 但拍住自大Irving = 1+1 細過2, 係東岸會入到季候賽, 但難過幾座大山如公鹿, 熱火, 綠軍, 完全吾睇好

引用:
原帖由 ^guts^ 於 2020-10-24 11:50 AM 發表

Durant 係堅, 但拍住自大Irving = 1+1 細過2, 係東岸會入到季候賽, 但難過幾座大山如公鹿, 熱火, 綠軍, 完全吾睇好
唔好話irving拉 , 佢對腳剩返幾多都未知 ...

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-10-24 12:02 PM 發表

唔好話irving拉 , 佢對腳剩返幾多都未知 ...
係啦,開波後睇各隊表現如何
不過希望佢對腳好返,幫Nets有力爭東岸冠,令兩岸都好睇

引用:
原帖由 ^guts^ 於 2020-10-24 11:50 AM 發表

冇KI ,kD 網隊都東岸第7....加埋兩人,入硬東岸決賽la!!

網隊就係欠呢D game killer...

人腳實力上,東岸最強係網隊!!

東岸真正強隊,只有熱火..

波士頓,速龍,公鹿根本次一級!!

網隊:

PG : KI ,Dinwades
SG: Lavert ,Joe Harris
SF: KD ,Prince
C : D Jordan ,Allen

幾L強!!

懂得入場是9品

懂得出場是1品
引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2020-10-24 02:45 PM 發表

冇KI ,kD 網隊都東岸第7....加埋兩人,入硬東岸決賽la!!

網隊就係欠呢D game killer...

人腳實力上,東岸最強係網隊!!

東岸真正強隊,只有熱火..

波士頓,速龍,公鹿根本次一級!!
當年綠軍無榮仔  無海伍德 , 一樣入東決 ,
一樣好多人以為下年一定登頂東岸 !!!
結果呢 ...

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-10-24 03:02 PM 發表

結果呢 ...
網隊本身就係強!!!

6條友全部均場可以攞10分以上

全nba 有冇第2隊??

懂得入場是9品

懂得出場是1品

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-10-24 03:02 PM 發表

結果呢 ...
綠軍冇game killer...

懂得入場是9品

懂得出場是1品
James+AD雙核心,要AD續約先(不過多數續,大城市+有薪金空間佢多數續)

再睇下又有無平價底薪球星入隊,今年Rondo+Howard就係底薪,不知幾好用

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]