• 瀏覽: 10,025
  • 回覆: 78
  • 追帖: 1
還有很多人,大家請補充,講講理由

附件

1000 (1).png(497.28 KB)

2021-8-23 10:22 AM

1000 (1).png

1000 (2).png(278.09 KB)

1000 (2).png

1000 (3).png(424 KB)

1000 (3).png

1000 (4).png(686.38 KB)

1000 (4).png

1000 (5).png(702.06 KB)

1000 (5).png

1000 (6).png(409.5 KB)

1000 (6).png

1000 (7).png(326.78 KB)

1000 (7).png

1000 (8).png(231.75 KB)

1000 (8).png

1000.png(201.24 KB)

When you introduce me to the stage, can you introduce me as a clown?
熱賣及精選
已退休無冠一隊......
Ewing
K.Malone 
Barkley
Stockton  
R.Miller 

引用:
原帖由 Bobic 於 2021-8-23 10:52 AM 發表

Ewing
K.Malone 
Barkley
Stockton  
R.Miller 
Miller ewing stockton
值得尊敬,從一而終,就算點樣都冇去泡團

引用:
原帖由 Bobic 於 2021-8-23 10:52 AM 發表

Ewing
K.Malone 
Barkley
Stockton  
R.Miller 
Mutombo

引用:
原帖由 LEE3509 於 2021-8-23 10:59 AM 發表

Derrick Rose

引用:
原帖由 綠色的山羊 於 2021-8-23 10:22 AM 發表

還有很多人,大家請補充,講講理由
姚明 Tmac無討論價值
姚明如果唔係中國人 明人堂無佢既位置 巔峰只有三年 而且當時既allstar投票機制😅

Tmac一輪遊有咩可惜?

melo 有D可惜 無防守既進攻萬花筒 註定無冠

JH未有定論

jazz雙雄。 巴克爵士。遇上天選之人 無辦法

拿殊成也跑轟 敗也跑轟

AI有晒所有奪冠既元素。作為核心 佢要負責。最強180?

引用:
原帖由 A7907749 於 2021-8-23 11:11 AM 發表

姚明如果唔係中國人 明人堂無佢既位置 巔峰只有三年 而且當時既allstar投票機制😅

JH未有定論

拿殊成也跑轟 敗也跑轟

大部分贊同,Tmac與姚明我覺得可以討論,2人當時喺Rockets嘅實力,系有可能拿冠軍嘅,主要仲系傷病太多和其他球員水平唔算系冠軍嘅拼圖,外加運氣唔好。2人嘅實力我認為仲系很強嘅

Karl Malone + John Stockton, all time 得分第二, 另一個all time 助攻王, 竟然一隻冠軍指環都冇, 可惜

引用:
原帖由 A7907749 於 2021-8-23 11:11 AM 發表

JH未有定論

拿殊成也跑轟 敗也跑轟

姚明入選係國際球員名額入選
正如 Kukoc, Divac, Radja, Marciulionis 入選咁

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-8-23 11:42 AM 發表

Karl Malone + John Stockton, all time 得分第二, 另一個all time 助攻王, 竟然一隻冠軍指環都冇, 可惜
遇到MJ冇辦法

引用:
原帖由 綠色的山羊 於 2021-8-23 12:11 PM 發表

遇到MJ冇辦法
既生瑜何生亮

保羅,今年就很遺憾

引用:
原帖由 LEE3509 於 2021-8-23 10:59 AM 發表

EWING最後被趕出NYK去左超音速同魔術
郵差都只係最後一年出去試下, 老闆, 球迷, 教練, 隊友都明白同理解

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-8-23 12:13 PM 發表

既生瑜何生亮
90年代成堆人係咁既問題, 所以其實無問題

引用:
原帖由 zzza 於 2021-8-23 08:38 PM 發表

90年代成堆人係咁既問題, 所以其實無問題
MJ夠運姐
身邊有pippen 又無對全盛時期大夢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]