• 瀏覽: 2,671
  • 回覆: 12
邊款比較好d???

精選汽車
引用:
原帖由 lc159 於 2019-4-29 06:44 PM 發表

邊款比較好d???
邊方面先?價格?耐用?慳油?造車技術?

引用:
原帖由 ctf57 於 2019-4-29 06:46 PM 發表

耐用

引用:
原帖由 ctf57 於 2019-4-29 06:46 PM 發表

因為我先生想出架5.5噸,我又咩都唔識,所以想了解一下,謝謝

引用:
原帖由 lc159 於 2019-4-29 06:48 PM 發表

耐用
個人意見係日本兩大品牌。但現在如果你購買全新車就應該三0 優勝小小因爲現在只有euro 6 可出牌

引用:
原帖由 ctf57 於 2019-4-29 06:56 PM 發表

個人意見係日本兩大品牌。但現在如果你購買全新車就應該三0 優勝小小因爲現在只有euro 6 可出牌
我都係諗住hino同isuzu,但唔識點比較

引用:
原帖由 ctf57 於 2019-4-29 06:56 PM 發表

想要密斗,棍波,知唔知大約幾錢??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lc159 於 2019-4-29 06:44 PM 發表

邊款比較好d???
https://www.youtube.com/watch?v=jdux6VY2XkM

識貨之人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lc159 於 2019-4-29 06:50 PM 發表

因為我先生想出架5.5噸,我又咩都唔識,所以想了解一下,謝謝
唔由你先生選擇決定?

引用:
原帖由 lc159 於 2019-4-29 07:05 PM 發表

如果加入我自己個人意見呢,就HINO 5.5T 因為有自動波所以可以我會去試車先。而euro6 既ISUZU 因為引擎cc 最大比較費油,而且ISUZU euro6 既技術好似只為了配合香港出牌而實行。但Isuzu 係傳統日本細車中流低砫二手承接力較強。比較三0 就係香港實施強制euro6 出牌要求前已經有Euro 6 車’引擎cc細,兼有自重波型號。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lc159 於 2019-4-29 07:05 PM 發表

順便提你一下比較品牌買全新車同時。記住比較埋零件供應及車身自重。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mugqq 於 2019-4-29 10:55 PM 發表

唔由你先生選擇決定?
因為佢都心大心細緊,佢冇ac,所以我開post問下大家意見再決定

回覆 引用 TOP

二佬蘇啦,有價有市,其他品牌二手價折舊津大!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]