註冊 登入

灣仔寶馬鏟巴士站行人路司機稱「真係好眼瞓」肇禍

灣仔寶馬鏟巴士站行人路司機稱「真係好眼瞓」肇禍 E-mail 此主題給朋友

灣仔寶馬鏟巴士站行人路 司機稱「真係好眼瞓」肇禍

涉事寶馬鏟上路中巴士站行人路,撞及路牌後停下。(劉定安攝)
周五(17日)凌晨近5時,一輛寶馬私家車駛經摩利臣山道近禮頓道交界時,突然失控,鏟上路中巴士站行人路,撞及路牌後停下,男司機被困車內,毫無反應。
消防接報趕抵,立即打破寶馬後座左邊車窗拯救。直至破窗一刻,司機才突然驚醒,他絲毫無損,經查問下竟稱「真係好眼瞓」而肇禍,並稱自己無患病或服藥,警方亦證實他無飲酒,事後將其放行,惟車輛需拖走檢驗,現正調查事件。

CLS 眼訓唔係理由囉
記得之前有單係個保險佬揸BENZ鏟埋巴士站 少婦一對腳要截肢啊!
今次你死好命咋!

精選汽車
眼訓坐巴士唔得?

我係現代人
唉...

回覆 引用 TOP

唔得老醒
我都試過撞水馬,阿sir問我咩事,我天真如實答眼瞓,阿sir話畀我講多次,避狗定係打眼瞓揸車?我話至衰隻死狗無神神衝出嚟!
阿sir話如果任恰眼瞓撞車就係不小心駕駛。

引用:
原帖由 咖哩哥哥 於 2019-5-17 09:17 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/2806547/org/c4f7e36e1a09675ed337d2abce02f330.jpg/aNqIW096fIjasUiF0MaHOvP9R2mXHSQbM_tEQxX7REM?v=w1920r16_9
...
唔知點解鍋鍋產上行人路都係bmw

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2019-5-17 12:39 PM 發表

唔得老醒
我都試過撞水馬,阿sir問我咩事,我天真如實答眼瞓,阿sir話畀我講多次,避狗定係打眼瞓揸車?我話至衰隻死狗無神神衝出嚟!
阿sir話如果任恰眼瞓撞車就係不小心駕駛。 ...
避老鼠得嗎?

引用:
原帖由 33illumunati 於 2019-5-17 12:55 發表

避老鼠得嗎?
我係差佬我會掹槍向你連開六槍。

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2019-5-17 12:57 PM 發表

好彩你沒有被開槍
我就試過 鬧爆 個鐵馬

回覆 引用 TOP

聽講城市有5G的話,可以避免依啲問題

今天不努力工作
明天努力找工作

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-5-17 12:04 PM 發表

眼訓坐巴士唔得?
某類人嘅特性係:唔見棺材唔流眼淚。

kwailo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2019-5-17 12:57 PM 發表

笑爆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2019-5-17 12:39 PM 發表

唔得老醒
學倒嘢!唔怪得個個都話狗係人類最好既朋友!

引用:
原帖由 andyyyy 於 2019-5-17 03:04 PM 發表

學倒嘢!唔怪得個個都話狗係人類最好既朋友!
哈哈

回覆 引用 TOP

引用:

唔得老醒
眼訓係危駕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 咖哩哥哥 於 2019-5-17 09:17 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/2806547/org/c4f7e36e1a09675ed337d2abce02f330.jpg/aNqIW096fIjasUiF0MaHOvP9R2mXHSQbM_tEQxX7REM?v=w1920r16_9
...
眼瞓就唔好揸車搭的士啦

回覆 引用 TOP

主題標籤 #bmw #寶馬
 23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。