• 瀏覽: 996
  • 回覆: 4
  • 追帖: 1
Ching 有冇試過架車行行下著左Engine燈話限制左個轉速唔可以高於3500轉?

附件

0CDEA96F-63AD-4199-8E98-0ED5D5BC9E8E.jpeg(85.97 KB)

2019-12-7 09:53 PM

精選汽車
引用:
原帖由 雞翼魚蛋 於 2019-12-7 09:53 PM 發表

Ching 有冇試過架車行行下著左Engine燈話限制左個轉速唔可以高於3500轉?
返廠, 呢類問題最Q難搞

引用:
原帖由 krzys995x8 於 2019-12-7 10:41 PM 發表

返廠, 呢類問題最Q難搞
(Engine燈熄左車過一陣再著車又會無左)之前左一次廠,佢話電腦係check到著過engine燈,但搵唔到原因,加上佢地師傅試車個陣盞燈又無著。咁就交返車俾我,我揸左幾日又著,再返左原廠,等緊消息

引用:
原帖由 雞翼魚蛋 於 2019-12-7 10:55 PM 發表

(Engine燈熄左車過一陣再著車又會無左)之前左一次廠,佢話電腦係check到著過engine燈,但搵唔到原因,加上佢地師傅試車個陣盞燈又無著。咁就交返車俾我,我揸左幾日又著,再返左原廠,等緊消息 ...
外國D Audi討論, 有車主喺原廠擺低架車10日,(車廠借車俾車主, 慢慢查),車廠仲要同總廠工程師聯手,先搵到問題,呢類電腦錯誤碼,難搵原因。祝你好運

引用:
原帖由 krzys995x8 於 2019-12-7 11:41 PM 發表

外國D Audi討論, 有車主喺原廠擺低架車10日,(車廠借車俾車主, 慢慢查),車廠仲要同總廠工程師聯手,先搵到問題,呢類電腦錯誤碼,難搵原因。祝你好運 ...
Audi在德國起碼有兩間工廠,
請問哪個是Audi 總工廠?thx.

回覆 引用 TOP

主題標籤 #audi #奧迪
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]