• 瀏覽: 949
  • 回覆: 18
各位版友好

請問由金魚街買點樣向北行唔使左兜右兜呢
我試個幾次都要兜一大輪先去到長沙灣方向

遇到討厭亂吠衰狗,只需click一下佢個ID,然後又下角加入黑名單,即可落閘唔比佢入
精選汽車
咁樣算唔算兜?太子道旺角差館門口唔可以右轉彌敦道,冇計

引用:
原帖由 mikemike7252 於 2021-1-25 07:57 PM 發表

各位版友好

請問由金魚街買點樣向北行唔使左兜右兜呢
我試個幾次都要兜一大輪先去到長沙灣方向
行荔橋向葵涌方向就唔使兜, 不過係回頭路.

引用:
原帖由 dudehk 於 2021-1-25 08:34 PM 發表

我剛剛咁樣行完 ( 運動場道去長沙灣廣場, 即係荔枝角地鐵站 ).
4Km ... 盞盞燈都停, 行左 15分鐘.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dudehk 於 2021-1-25 08:34 PM 發表

係喎唔該晒

遇到討厭亂吠衰狗,只需click一下佢個ID,然後又下角加入黑名單,即可落閘唔比佢入
引用:
原帖由 mikemike7252 於 2021-1-25 09:20 PM 發表

係喎唔該晒
咁你之前點兜法?

引用:
原帖由 WakikiBB 於 2021-1-25 09:03 PM 發表

行荔橋向葵涌方向就唔使兜, 不過係回頭路.
唔係太明你講乜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dudehk 於 2021-1-25 09:24 PM 發表

咁你之前點兜法?
入左彌敦道南行方向兜到好遠先搵到位番轉頭

有次去到JORDON

引用:
原帖由 mikemike7252 於 2021-1-25 09:35 PM 發表

入左彌敦道南行方向兜到好遠先搵到位番轉頭

有次去到JORDON
落咗彌敦道南行就慘囉,一係山東街入女人街再返上去,下一個就係佐敦

引用:
原帖由 dudehk 於 2021-1-25 09:48 PM 發表

落咗彌敦道南行就慘囉,一係山東街入女人街再返上去,下一個就係佐敦
係呀

引用:
原帖由 mikemike7252 於 2021-1-25 10:01 PM 發表

係呀
金魚街去到尾垃圾房旁有條路仔穿出太子差舘, 不可右轉nathan road, 但可直去轉右砵蘭街, 之後再右轉運動場道就可出返nathan road

師兄都好吾熟路喎,還是好少過九龍這邊?

引用:
原帖由 細雨黑山羊 於 2021-1-26 10:43 AM 發表

師兄都好吾熟路喎,還是好少過九龍這邊?
咁又唔一定嘅,好多住九龍市區嘅人都唔識得垃圾站側邊穿出去過對面再出太子道

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dudehk 於 2021-1-25 09:48 PM 發表

彌敦道南行旺角道左轉靠右轉右,亞皆老街右轉再右轉彌敦道北行

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呢個委屈的老闆 於 2021-1-26 10:32 AM 發表

金魚街去到尾垃圾房旁有條路仔穿出太子差舘, 不可右轉nathan road, 但可直去轉右砵蘭街, 之後再右轉運動場道就可出返nathan road
ok 唔該

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]