• 瀏覽: 5,614
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
雖然行人冇受傷、但佢真係撞埋去 ?......

唔肯上番行人路?我幫下你.....
https://youtu.be/5wija0IzTe8進入香討影片區

精選汽車
離晒大普竟然若無其事問都唔問人有冇事!強烈要求阿叔報警!

佢跌低咪可以報警囉,

呢d司機真係PK嚟

交通意外後不顧而去

車手人如牌名,PK九唔搭八

引用:
原帖由 大大力魚 於 2021-11-12 05:23 PM 發表
雖然行人冇受傷、但佢真係撞埋去 ?......

唔肯上番行人路?我幫下你.....
https://youtu.be/5wija0IzTe8
樓主你又知道阿伯冇受傷? 無表面傷可能已經內傷! 幫人幫到底,樓主報警啦!

如果報警
一定入

😄

司機輸硬,但覺得好治癒

唔會特登撞既、撞晤死都驚仆死、始終攪到自己都煩、即係條友見有車想泊,慌撚哂驚無左個位有理無理盡快車前食左個位仲邊睇到有人吖,撞到人唯有扮唔知、又唔敢急急腳走人響度詐詐諦諦睇清楚個形勢先閃,個老坑又係既,唔訓低人地就扮唔知撞到架啦、係咪諗住屌人可以屌到有湯藥費收呀,再唔停咬住嘅人哋見冇穿冇爛咪最多講對唔住囉,再講係咪有西窿睇乜撚野要企果個位置睇呀、個款係咪食咗好多毒品好迷幻,狀態高爆,唔知自己係落左馬路度而唔係部車上行人路撞到你呀,果度係屯公既話去撚硬殮房啦。咁大個人喺馬路度玩,阿Sir嚟到屌柒你添喎

引用:
原帖由 subming 於 2021-11-14 06:33 AM 發表
唔會特登撞既、撞晤死都驚仆死、始終攪到自己都煩、即係條友見有車想泊,慌撚哂驚無左個位有理無理盡快車前食左個位仲邊睇到有人吖,撞到人唯有扮唔知、又唔敢急急腳走人響度詐詐諦諦睇清楚個形勢先閃,個老坑又係既,唔訓低人地就扮唔知撞到架啦、係咪諗住屌人可以屌到有湯藥費收呀,再唔停咬住嘅人哋見冇穿冇爛咪最多講對唔住囉,再講係咪有西窿睇乜撚野要企果個位置睇呀、個款係咪食咗好多毒品好迷幻,狀態高爆,唔知自己係落左 ...
有條友拎開個雪糕筒就係為了比黑車泊落去, 根本唔洗急, 估佢係掛住傾電話之類先撞埋去。

呀伯見有雪糕筒頂住先企起馬路度。

引用:
原帖由 tseungkungofans 於 14/11/2021 07:43 發表

有條友拎開個雪糕筒就係為了比黑車泊落去, 根本唔洗急, 估佢係掛住傾電話之類先撞埋去。

呀伯見有雪糕筒頂住先企起馬路度。
雪糕筒可以頂住既車係搖控車

引用:
原帖由 KAZ327 於 2021-11-13 11:58 PM 發表
司機輸硬,但覺得好治癒
治乜嘢癒啫,根本當時條路有人封左個阿叔先會企喺度,黑衫友攞走雪糕筒又唔單聲,都唔關阿叔事!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]