• 瀏覽: 6,120
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1

我心入面想買2萬中既袋
圖1 係之前一路都好想買既,等唔到牛皮一路唔敢入手。
圖2係岩岩出街見到有人用,覺得好令上網搵到,竟然係牛皮,仲要係灰色,好令。
想問 ,買邊個好😆😆😆我心大心細,另外圖2灰色仲有無,見佢網站無show。。同埋難唔難買?(第一次買~~~真心唔識!求指教~~

熱賣及精選
引用:
原帖由 西九深情的留言 於 2020-1-17 01:25 PM 發表

我心入面想買2萬中既袋
圖1 係之前一路都好想買既,等唔到牛皮一路唔敢入手。
圖2係岩岩出街見到有人用,覺得好令上網搵到,竟然係牛皮,仲要係灰色,好令。
想問 ,買邊個好😆😆😆我心大心細,另外圖2灰色仲有無,見佢網站無show。。同埋難唔難買?(第一次買~~~真心唔識!求指教~~ ...
圖一mini 20 牛皮無出成年了!
圖二 可以去鋪問下 長期都有哩個款 之前都見到其他色!

引用:
原帖由 jessica0308 於 2020-1-17 03:25 PM 發表

圖一mini 20 牛皮無出成年了!
圖二 可以去鋪問下 長期都有哩個款 之前都見到其他色!
謝謝你呀,有無話邊間易買d架?

引用:
原帖由 西九深情的留言 於 2020-1-17 03:43 PM 發表

謝謝你呀,有無話邊間易買d架?
無架 因為間間鋪入既貨量貨款都唔一樣 ,好快賣出hot items ,所以一定要落鋪問or搵相熟sa keep貨先會有機會買到 hot items !

引用:
原帖由 jessica0308 於 2020-1-17 03:46 PM 發表

無架 因為間間鋪入既貨量貨款都唔一樣 ,好快賣出hot items ,所以一定要落鋪問or搵相熟sa keep貨先會有機會買到 hot items !
第一次買 唔識sa,咁唯有撞下啦 謝謝你

通常海港城多貨多款。

引用:
原帖由 lostcat 於 2020-1-17 08:26 PM 發表

通常海港城多貨多款。
我今日去左,佢地話換左季,得番粉紅色。。。 傷心中

圖2啦, 牛皮始終~琴用好多, 出街比人撞到手袋,都冇咁心痛

引用:
原帖由 07Love06 於 2020-1-21 12:31 AM 發表

圖2啦, 牛皮始終~琴用好多, 出街比人撞到手袋,都冇咁心痛
無啦,琴日出左尖沙咀,佢話得番粉紅色。
灰同黑都無😣😣

引用:
原帖由 西九深情的留言 於 2020-1-21 12:13 PM 發表

無啦,琴日出左尖沙咀,佢話得番粉紅色。
灰同黑都無😣😣
I think I saw a very similar one in black at HK airport on Monday.....?

引用:
原帖由 lostcat 於 2020-1-21 08:04 PM 發表

I think I saw a very similar one in black at HK airport on Monday.....?
琴日尖沙咀個sa話無,佢話佢有個客都等左好耐買唔到,叫我唔洗再搵。。 所以我就無再睇第2間啦😣

引用:
原帖由 西九深情的留言 於 2020-1-21 08:11 PM 發表

琴日尖沙咀個sa話無,佢話佢有個客都等左好耐買唔到,叫我唔洗再搵。。 所以我就無再睇第2間啦😣
I think I saw this one...
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28828335&extra=page=1

引用:
原帖由 lostcat 於 2020-1-21 08:12 PM 發表

I think I saw this one...
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28828335&extra=page=1
依個唔知幾錢呢 我睇左陣官網都搵唔到
嘿 不過我最中意都係圖2,岩岩搵到間代購有,$23800,但第一次買名牌又好驚比人呃🥺🥺

引用:
原帖由 西九深情的留言 於 2020-1-21 08:17 PM 發表

嘿 不過我最中意都係圖2,岩岩搵到間代購有,$23800,但第一次買名牌又好驚比人呃🥺🥺
Chanel去專門店買la~~

引用:
原帖由 西九深情的留言 於 2020-1-21 08:17 PM 發表

咁咪等下先囉.  NO 代購 啦......
去行下問下

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]