• 瀏覽: 5,225
  • 回覆: 48
如題,我都覺係唔係冇做完就開賣

熱賣及精選
就似你個AD做左幾日咁囉
都係差唔多

還好我沒買,看了下評價,普遍都不太好。

There Is No God Wonderful New World
引用:
原帖由 Meow!! 於 2021-4-1 04:17 PM 發表

如題,我都覺係唔係冇做完就開賣
唔覺得,同以前d差不多,你以前有冇玩?

論劇情係短,要打故事唔好打呢隻,因為呢隻係打裝備

Daiblo 劇情都係咁短啦, 到而家都仲有大把人玩緊賽季。

自己喜歡就得啦。
我諗應該未來都會出DLCs又賺番筆

引用:
原帖由 annabb 於 2021-4-2 03:02 AM 發表

唔覺得,同以前d差不多,你以前有冇玩?
差唔多?  而家啲武太多反擊技, 根本唔駛睇隻怪動作去避, 一味狂斬, 變得無咩技術可言, 你又可以話係易玩咗0既, 對於個啲鍾意玩技術個啲玩家嚟講, 無癮。

而家色彈都唔駛用,有自動追蹤,我就真係唔明,咩叫狩獵?

十隻有八隻係舊怪,俾幾條新當新game, 如果三舊水我就無投訢, 但四舊半仲要係switch個啲垃圾級畫質到玩, 玩過MHW我唔明啲人點接受到

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-4-2 04:46 PM 發表

差唔多?  而家啲武太多反擊技, 根本唔駛睇隻怪動力去避, 一味狂斬, 變得無咩技術可言, 你又可以話係易玩咗0既, 對於個啲鍾意玩技術個啲玩家嚟講, 無癮。

十隻有八隻係舊怪,俾幾條新當新game, 如果三舊水我就無投訢, 但四舊半仲要係switch個啲垃圾級畫質到玩, 玩過MHW我唔明啲人點接受到
一向次次都是加幾隻新怪就一集,呢隻都係3xx實體,不過炒貴。

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-4-2 04:46 PM 發表

差唔多?  而家啲武太多反擊技, 根本唔駛睇隻怪動力去避, 一味狂斬, 變得無咩技術可言, 你又可以話係易玩咗0既, 對於個啲鍾意玩技術個啲玩家嚟講, 無癮。

上次隻xx,炒到$680

引用:
原帖由 annabb 於 2021-4-2 05:34 PM 發表

上次隻xx,炒到$680
你講炒價代表啲咩? 你唔講下PS4定價唔駛四舊? 當年同個fd一開二, 兩舊都唔駛

引用:
原帖由 annabb 於 2021-4-2 05:30 PM 發表

一向次次都是加幾隻新怪就一集,呢隻都係3xx實體,不過炒貴。
3xx實體?  訂0既人係$450 day 1係葵芳某店

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-4-2 08:24 PM 發表

你講炒價代表啲咩? 你唔講下PS4定價唔駛四舊? 當年同個fd一開二, 兩舊都唔駛
咁佢話400幾咪炒價囉。

引用:

差唔多?  而家啲武太多反擊技, 根本唔駛睇隻怪動作去避, 一味狂斬, 變得無咩技術可言, 你又可以話係易玩咗0既, 對於個啲鍾意玩技術個啲玩家嚟講, 無癮。

同xx或gu對比,
mhw咪又係大幅簡化
不過mhr內容少,畫質差的確係事實

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-4-2 08:28 PM 發表

3xx實體?  訂0既人係$450 day 1係葵芳某店
day1就已經炒價啦。
eshop隻隻賣468,實體都是3xx。
你睇之前薩爾達無雙同埋孖寶兄弟都是呢d價

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]