• 瀏覽: 3,912
  • 回覆: 22
  • 追帖: 3
請問邊度有呢款濾芯買呀?

回覆 引用 TOP

水貨成條旺角上海街,行貨各大百貨、實X

回覆 引用 TOP

試試英馬搵,大概250 hkd 一支

引用:
原帖由 timmy3000 於 2019-10-5 11:21 PM 發表

試試英馬搵,大概250 hkd 一支
Ching ,英馬地址在哪?

引用:
原帖由 口阿信 於 2019-10-10 07:07 AM 發表

Ching ,英馬地址在哪?
試吓跟住個keyword 搵,之前我買左四支都係二百五左右

引用:
原帖由 timmy3000 於 2019-10-10 07:18 AM 發表

Thanks ching

等我重一路搵AP2-CDT10,原來係要搵AP2-C405🧐

引用:
原帖由 口阿信 於 2019-10-10 07:28 AM 發表

Thanks ching

等我重一路搵AP2-CDT10,原來係要搵AP2-C405🧐
Good luck! 所有乜馬乜馬應該呢間最平! :)

引用:
原帖由 timmy3000 於 2019-10-10 07:38 AM 發表

Good luck! 所有乜馬乜馬應該呢間最平! :)
我屋企打算裝,想裝係櫃入面,係AM太多型號睇到暈,可以介紹一下那個型號適合我嗎?

謝謝!

引用:
原帖由 kennis_t 於 2019-10-10 07:53 AM 發表

我屋企打算裝,想裝係櫃入面,係AM太多型號睇到暈,可以介紹一下那個型號適合我嗎?

謝謝!
美馬, 3MF100  最平~US$130

好, 謝謝資訊, 跟買

引用:
原帖由 kennis_t 於 2019-10-11 10:34 AM 發表

好, 謝謝資訊, 跟買
期待開盒報告

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kennis_t 於 2019-10-17 10:45 AM 發表

Hi 我只搵到3MFF100這個岩嗎? 仲要唔要買其他配件 ?
https://www.amazon.com/3M-Aqua-Pure-Under-Filtration-System/dp/B00M216HFW/ref=sr_1_4?crid=34IND7IF8A2Z3&keywords=3m+under+sink+water+filter+system&qid=1571280201& ...
岩, 不過太貴, 等下 會有平...

配件 你要出入水...  你要拎個頭去廣東道配

引用:
原帖由 timmy3000 於 2019-10-10 07:18 AM 發表

Ching 我上網見到係C405SG而不是C405, 是否一樣?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]