• 瀏覽: 653
  • 回覆: 7
老婆聽左D媽媽會朋友講, 同我講新屋一定要用小王子牆油, 咁其實為左健康我又冇咩所謂, 不過上網睇見到有3隻都係小王子, 叫老婆問朋友, 佢又話朋友覆佢得一隻叫小王子, 到底係我認錯定佢記錯?

熱賣及精選
引用:
原帖由 Docdog22 於 2021-9-15 02:27 PM 發表

老婆聽左D媽媽會朋友講, 同我講新屋一定要用小王子牆油, 咁其實為左健康我又冇咩所謂, 不過上網睇見到有3隻都係小王子, 叫老婆問朋友, 佢又話朋友覆佢得一隻叫小王子, 到底係我認錯定佢記錯?
官網搵到3隻....有兩隻"抗病毒"應是新出的

有買貴無買錯,揀最貴嗰隻就對。

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2021-9-15 01:35 PM 發表

抗病毒功能有無效
吳知
我估價錢貴過...

有2隻係新出嫁! 我屋企6年前入伙就油左舊o個隻! 不過遲下新屋裝修就諗住油佢新出o個隻囉! 

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2021-9-15 02:35 PM 發表

yes 新出果2隻係抗病毒版! 我揀新出啡罐o個隻,因為佢可以殺死新冠肺炎病毒

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2021-9-15 02:35 PM 發表

icic, 差d想問我老婆係咪佢朋友吹水, 咁新野舊野都幾大分別

引用:
原帖由 yunyiyi 於 2021-9-18 01:11 AM 發表

yes 新出果2隻係抗病毒版! 我揀新出啡罐o個隻,因為佢可以殺死新冠肺炎病毒
咁我都揀佢喇, 話定比老淒知, 費事老婆揀左之後一排又轉呔, 搞著我

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]