• 瀏覽: 11,281
  • 回覆: 51
  • 追帖: 1
我睇到架豪爵VR150, 價錢19900,價錢又岩的心水,有無師兄有用過,俾啲意見。

精選汽車
引用:
原帖由 alvin218 於 2020-9-15 13:35 發表

我睇到架豪爵VR150, 價錢19900,價錢又岩的心水,有無師兄有用過,俾啲意見。11614745
我個頭見過有5個人用...應該可以的...

我係現代人
引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-9-15 08:18 PM 發表

我個頭見過有5個人用...應該可以的...
thankyou,

引用:
原帖由 alvin218 於 2020-9-15 20:25 發表

thankyou,
呢個價錢送埋尾箱又真係好吸引既......

我係現代人
香港駕駛學院D學車係用呢部既125cc版本.....我學車就係
起步冇力+震, 車太細座姿個人要縮埋好吾舒服~~
買呢部不如買honda pcx150慳油王!!

引用:
原帖由 韓國仁 於 2020-9-16 12:24 AM 發表

香港駕駛學院D學車係用呢部既125cc版本.....我學車就係
起步冇力+震, 車太細座姿個人要縮埋好吾舒服~~
買呢部不如買honda pcx150慳油王!!
多謝師兄嘅意見,收到

我喺2手市場唔見有suzuki vr150 有得買賣,係無人用,定無市場?

又或者好用啲人唔放??

引用:
原帖由 alvin218 於 2020-9-16 09:03 發表

我喺2手市場唔見有suzuki vr150 有得買賣,係無人用,定無市場?
係豪爵VR150..同埋呢款車出左無幾耐...

我係現代人
honda pcx喺土瓜灣有專門店維修,唔使返廠

你係咪日日揸嘅先,我之前買嗰部全新yamaha唔夠半年不斷整整整整,原因係唔係日本製造,又全部轉曬電子零件(咪錶鏈都係)好容易損壞而且要攞返廠駁電腦先知,我轉咗日本製造十年二手車風調雨順

引用:
原帖由 al511 於 2020-9-16 11:02 AM 發表

honda pcx喺土瓜灣有專門店維修,唔使返廠

你係咪日日揸嘅先,我之前買嗰部全新yamaha唔夠半年不斷整整整整,原因係唔係日本製造,又全部轉曬電子零件(咪錶鏈都係)好容易損壞而且要攞返廠駁電腦先知,我轉咗日本製造十年二手車風調雨順 ...
原來日本仔製造嘅綿羊仔同台灣中國製造,有甘大分。多謝師兄指教。

睇左honda cb190r 價錢都唔係太貴,31000。 *, 比啲大CC羊仔平啲,加個尾箱用來送外賣,OK?

引用:
原帖由 alvin218 於 2020-9-16 12:06 PM 發表

睇左honda cb190r 價錢都唔係太貴,31000。 *, 比啲大CC羊仔平啲,加個尾箱用來送外賣,OK?
pcx 可以裝多啲貨

引用:
原帖由 alvin218 於 2020-9-16 12:06 PM 發表

棍仔送外賣係可以~~
只不過你霖下大熱天時3x。C全身大汗已經辛苦
仲要響條香港街道同其他車肉搏⋯⋯你轉波吊極力都玩到你儍....
如果可以嘅話問fd借架棍仔試試,你頂得住再買啦~~

引用:
原帖由 韓國仁 於 2020-9-16 10:34 PM 發表

棍仔送外賣係可以~~
只不過你霖下大熱天時3x。C全身大汗已經辛苦
仲要響條香港街道同其他車肉搏⋯⋯你轉波吊極力都玩到你儍....
如果可以嘅話問fd借架棍仔試試,你頂得住再買啦~~ ...
Thank you,

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]