列印

[Rolex] 最貴Rolex

最貴Rolex E-mail 此主題給朋友

在瑞士Rolex店內見到,近HK$1,600,000,擺放出黎最貴

回覆 引用 TOP

精選汽車
去到人地地頭當然要用返人地嘅價值觀先啱數嘅,
向人地眼中同香港20萬嘅錶係無分別嘅,
如果用滙率黎計你點解唔用越南盾同印尼盾黎比尼,過億咁放出黎未仲形

向炒價說不!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 916716 於 2019-11-9 04:14 PM 發表
去到人地地頭當然要用返人地嘅價值觀先啱數嘅,
向人地眼中同香港20萬嘅錶係無分別嘅,
如果用滙率黎計你點解唔用越南盾同印尼盾黎比尼,過億咁放出黎未仲形 ...
完全唔明你噏乜,人哋講到明HK$,建議下次唔好急住狗沖出嚟串人,會好柒。

引用:
原帖由 leungjeffrey 於 2019-11-9 07:31 PM 發表

完全唔明你噏乜,人哋講到明HK$,建議下次唔好急住狗沖出嚟串人,會好柒。
不能同意太多了

回覆 引用 TOP

可能佢意思係瑞士級數唔同、人們比較有錢。

回覆 引用 TOP

都唔算太貴

回覆 引用 TOP

嘩,白陸慢。
如果你肯要,佢哋裡面個甲萬啲鋼表任揀。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leungjeffrey 於 2019-11-9 07:31 PM 發表
1) 圖片標示並非"最"貴勞力士手錶,只是樓主心中價值觀最貴又放出橱窗.
2) 怎麼價值之商品要出售前大多必會放於櫉窗展示,除非唔想賣或唔憂賣先會鎖入甲萬.
  所比圖中手錶展示於橱窗又有什麼出奇?比這價位更高之手錶也會一樣展示的.
3) 瑞士人10蚊買支水飲好正常,但港人去到瑞士買支水用HKD 79蚊就會話貴囉!
   (這就是我叫樓主用越南盾對換的看法)
   當地人揾十萬八萬瑞朗一個月大有人在,買隻錶20萬唔算太貴,
   香港人揾十萬八萬一個月亦大有人在,所以買錶20萬亦唔算太貴.
   所以向果度揾向果度使係無問題嘅,只係用異國國情比較就唔太對囉.

向炒價說不!

回覆 引用 TOP

黃金地通都24萬,冰藍地通50萬,彩虹地通100萬,
呢隻只係20萬!

回覆 引用 TOP

錯post

回覆 引用 TOP

引用:

同你一樣

回覆 引用 TOP

百幾萬隻勞有幾貴呀? 茶餐廳夥記都帶地通拿!你見香討入面十幾20萬隻勞都話要買齊 海陸空啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Limestreet 於 2019-11-9 02:44 PM 發表

在瑞士Rolex店內見到,近HK$1,600,000,擺放出黎最貴
冇乜石都百六幻,唔值!
我見過佳x超市老板隻金鑚勞,二百八十幻,錶面錶圈錶帶鋪滿石㗎!

回覆 引用 TOP

己錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 916716 於 2019-11-9 10:20 PM 發表

1) 圖片標示並非"最"貴勞力士手錶,只是樓主心中價值觀最貴又放出橱窗.
2) 怎麼價值之商品要出售前大多必會放於櫉窗展示,除非唔想賣或唔憂賣先會鎖入甲萬.
  所比圖中手錶展示於橱窗又有什麼出奇?比這價位更高之手錶也會一樣展示的.
3) 瑞士人10蚊買支水飲好正常,但港人去到瑞士買支水用HKD 79蚊就會話貴囉!
   (這就是我叫樓主用越南盾對換的看法)
   當地人揾十 ...
死都要嗌返生😂ok ok我唔會同你嘥時間,我輸⋯⋯

回覆 引用 TOP

主題標籤 #rolex #勞力士
 18 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]