• 瀏覽: 6,203
  • 回覆: 28
各位大大,求教。
想買一隻10皮樓下俾老虎做周年禮物,佢中意男裝錶。
第一次買,對勞完全0認識。
睇左幾篇文,求教可以買邊隻?有冇相?邊度可以過年前買到?先謝!

精選汽車
係咪只限勞?

回覆 引用 TOP

係呀,佢中意勞...

回覆 引用 TOP

Datejust 41 two tone 玫瑰金?

回覆 引用 TOP

或者呢個

Ching, 請問係咪淨係色唔同?呢隻點解值得推介?sorry, 我直心問,真係唔識

上佢official website睇左款先,好清楚有價錢,不同顏色,但好多款都係炒價,所以睇完款再問好啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ykhui 於 2020-1-11 08:51 AM 發表

Ching, 請問係咪淨係色唔同?呢隻點解值得推介?sorry, 我直心問,真係唔識
Rolex依家所有運動款10萬樓下都冇貨,同埋要北炒價

相反,Datejust這個系列屬於dresswatch得黎有41mm表面,運動味仍在。

Datejust有好多款,但這個綠色羅馬數字rohdium炭灰面算比較小有,加上這款有95折,同埋俗稱wimbledon dial 因為費達拿都係帶呢隻

回覆 引用 TOP

買返運動款啦,雖然成日撞款
但買 datejust 一般人唔識貨比人笑戴左阿媽隻錶就慘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風幼小的美媚 於 2020-1-11 11:56 AM 發表

呢隻都幾靚,請問係邊度可以買到?

回覆 引用 TOP

旺角好景

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simple6666 於 2020-1-11 08:46 AM 發表

或者呢個10728730
Ching,  請問呢兩隻係咪只係色唔同?價錢差咁遠?買錶一般去邊度買有保障啲?行/水貨有乜差別?維修中心對水貨沒保養嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ykhui 於 2020-1-11 01:29 PM 發表

呢隻都幾靚,請問係邊度可以買到?
提提你,這是水貨炒價

回覆 引用 TOP

女仔帶66 YM灰面都ok 朱古力面都可以但超過十萬 如果手幼37mm就有得傾

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]