• 瀏覽: 5,232
  • 回覆: 24
新款

附件

798515FA-C669-47E3-ADC1-C9284CE2252A.png(503.69 KB)

2021-4-7 06:25 PM

2C49B62D-5A25-4E0A-B00F-3E6646925AA4.png(545.83 KB)

E44D5B8D-276A-42B1-9A19-3F7205473FFE.png(611.33 KB)

2297C568-6644-45DE-8397-8D4BEAD48FCE.png(597.86 KB)

04E43913-7014-4FB9-8EE5-0831574EFC9E.png(641.22 KB)

精選汽車
引用:
原帖由 bosshide 於 2021-4-7 06:25 PM 發表

新款
Explorer 2 有咩分別??咁叫50周年??

錶佬慘了😆😆

369 金鋼

好波!

隻白金地通係唔係殞石面呢?

引用:
原帖由 井底活潑的妹頭 於 2021-4-7 06:39 PM 發表

Explorer 2 有咩分別??咁叫50周年??
機芯具70小時儲備功能了。

剛買左嘅,新個款差唔多(又或者一樣?)。未買嘅,又有新機芯做賣點。

個人覺得如果真係配陶瓷黑圈反而不及鋼圈好睇。

不過新意真係有啲欠奉了。難怪,出乜都有人買,一邊鬧個價一邊升 !!

冇乜好嘢!

得呢隻睇得下

引用:
原帖由 不死熊仔 於 2021-4-7 10:43 PM 發表

得呢隻睇得下
天價囉

引用:
原帖由 ysl99 於 2021-4-7 10:54 PM 發表

天價囉
26蚊買到即時狗衝(發夢喇錶佬後門掃晒)

引用:
原帖由 bosshide 於 2021-4-7 06:25 PM 發表

新款
呢隻唔野少成只鑽石帶

引用:
原帖由 不死熊仔 於 2021-4-7 11:05 PM 發表

26蚊買到即時狗衝(發夢喇錶佬後門掃晒)
我諗正價都唔止

引用:
原帖由 kk217 於 2021-4-7 07:41 PM 發表

隻白金地通係唔係殞石面呢?
好似話係响仙女星嘅石頭拎過來

Ex 2 真係唔知有咩分別,咁都叫新,係rol 先做到,一個字,勁
之前以為停產轉款買炒價Ex2 應該會艇咗(上星期差不多去到10蚊)
一樣樣我買或排新啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]