• 瀏覽: 3,722
  • 回覆: 14
想問下各位師兄,啲中東面或者東阿拉伯數字面經常被炒高,請問在中東國家的rolex是否都係賣呢啲面架呢? 是否只要去杜拜旅行時去rolex AD買就可以揾到? 我想揾隻阿拉伯面day date但唔想比炒價...

精選汽車
casio / seiko 中東字釘都巧低玩  
入場費亦吾貴

引用:
原帖由 hosinooji 於 2021-8-21 10:01 PM 發表

想問下各位師兄,啲中東面或者東阿拉伯數字面經常被炒高,請問在中東國家的rolex是否都係賣呢啲面架呢? 是否只要去杜拜旅行時去rolex AD買就可以揾到? 我想揾隻阿拉伯面day date但唔想比炒價...
是否阿拉伯數目字

引用:
原帖由 hosinooji 於 2021/8/21 10:01 PM 發表

師兄你講緊呢D中東數字??

是啊, 是否去中東就比較容易買到?

引用:
原帖由 hosinooji 於 2021/8/24 11:34 PM 發表

是啊, 是否去中東就比較容易買到?
之前聽過中東版本身都係俾預俾D VIP

引用:
原帖由 hosinooji 於 2021-8-21 22:01 發表

師兄是否指這款中東面?

我是指任何一款中東面, 是否都是要比高價才買到? 去中東買會否較容易買到?
另外有一點不明白的, 是否只有亞洲人才喜歡呢啲中東面? 如果全世界都仲意, 點解勞力士唔出多啲??

引用:
原帖由 hosinooji 於 2021-8-25 08:17 PM 發表

我是指任何一款中東面, 是否都是要比高價才買到? 去中東買會否較容易買到?
另外有一點不明白的, 是否只有亞洲人才喜歡呢啲中東面? 如果全世界都仲意, 點解勞力士唔出多啲??
中東文字面係限量做比中東有錢人,近期只出全鉑金冰藍Day Date 同Daytona,Chrono見二十幾萬美元起

謝謝C兄解答

引用:
原帖由 se7endays 於 2021/8/25 08:05 PM 發表

師兄是否指這款中東面?
八掛問下, 師兄你呢隻邊度買到??

找一個去旅遊的朋友看一看不就好了

就算比你遇到都怕你覺得太太貴

看能不能找人代買

早排見有英國賣錶網有隻116506 賣緊£249,995英鎊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]