• 瀏覽: 227
  • 回覆: 10
大家好,我早排喺GIA到in咗份diamond grader associate嘅工作,網上冇乜資料⋯
想問做完on-site interview, 幾耐會知道有冇機會做technical assessment?
同埋佢主要係請咩人?
我u grad,好想入呢行啊⋯⋯唔該大家!

熱賣及精選
九龍灣嗰間?
似係嘥時間多,好多公司成日登聘請廣告嚟宣傳自己,當商業廣告咁用。

引用:
原帖由 pp1123 於 2021-4-16 02:45 PM 發表

九龍灣嗰間?
似係嘥時間多,好多公司成日登聘請廣告嚟宣傳自己,當商業廣告咁用。
係啊 九龍灣嗰間,個hr話今輪招募係6月入職,乜係嘥時間架😓😓
不過我都好似見佢年年都請人
想問你有見過呢份工嗎?

引用:
原帖由 雨中怪水樽 於 2021-4-16 02:47 PM 發表

係啊 九龍灣嗰間,個hr話今輪招募係6月入職,乜係嘥時間架😓😓
想問你有見過呢份工嗎?
佢唔係年年請人,係月月請人,唔同職位乜9都登一餐。

引用:
原帖由 pp1123 於 2021-4-16 02:45 PM 發表

九龍灣嗰間?
假招聘?

引用:
原帖由 雨中怪水樽 於 2021-4-16 02:47 PM 發表

想問你有見過呢份工嗎?
咁你要小心曬時間⋯

引用:
原帖由 pp1123 於 2021-4-16 02:54 PM 發表

佢唔係年年請人,係月月請人,唔同職位乜9都登一餐。
其實有冇請到人呢?登廣告使唔使俾錢?

引用:
原帖由 Sureok 於 2021-4-16 03:02 PM 發表

其實有冇請到人呢?登廣告使唔使俾錢?
唔使錢,佢登勞工處,跟住啲求職網站免費同佢轉貼。

引用:
原帖由 pp1123 於 2021-4-16 03:34 PM 發表

唔使錢,佢登勞工處,跟住啲求職網站免費同佢轉貼。
如果要錢佢就唔會成日登

引用:
原帖由 Sureok 於 2021-4-16 03:01 PM 發表

咁你要小心曬時間⋯
我見佢interview都好認真吓 幾個interviewer😓仲等我好緊張

引用:
原帖由 雨中怪水樽 於 2021-4-16 04:00 PM 發表

我見佢interview都好認真吓 幾個interviewer😓仲等我好緊張
你聽咗pp講的經歷,你就識得點做啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]