• 瀏覽: 896
  • 回覆: 12
昨日晚餐,石板燒燒佢,聽下啲吱吱聲,切開兩邊再辣下攪掂😋可惜係普通芥末醬,唔係蜂芥,美中不足。
拼盤就相當靚仔,枱枱都有嗌咁滯,但就最失望,味道無乜唔咸唔淡咁,重點唔夠熱,只係暖,焗蠔呢啲應該要辣手燙口先有feel😶
冬蔭公煮青口就有驚喜,青口比較細肉,個湯反而ok, 幾creamy, 酸度夠又唔涸喉。
最後pizza飽肚嘢,中規中矩。

附件

IMG_20201002_211210.jpg(1.4 MB)

2020-10-3 12:57 PM

IMG_20201002_180630.jpg(153.8 KB)

2020-10-3 12:59 PM

IMG_20201002_183348.jpg(127 KB)

IMG_20201002_180937.jpg(114.48 KB)

IMG_20201002_182229.jpg(183.41 KB)

熱賣及精選
好豐富 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 美味的颱風 於 2020-10-3 12:56 PM 發表

昨日晚餐,石板燒燒佢,聽下啲吱吱聲,切開兩邊再辣下攪掂😋可惜係普通芥末醬,唔係蜂芥,美中不足。
拼盤就相當靚仔,枱枱都有嗌咁滯,但就最失望,味道無乜唔咸唔淡咁,重點唔夠熱,只係暖,焗蠔呢啲應該要辣手燙口先有feel😶
冬蔭公煮青口就有驚喜,青口比較細肉,個湯反而ok, 好cream, 酸度夠又唔涸喉。
最後pizza飽肚嘢,中規中矩。 ...
好似地中海的大餐

回覆 引用 TOP

好豐富!

回覆 引用 TOP

件牛好正

回覆 引用 TOP

好正呀

回覆 引用 TOP

好多美食正!

回覆 引用 TOP

不得了!

回覆 引用 TOP