• 瀏覽: 2,342
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
過年後唔小心重咗3磅要食清少少!
瞓晏咗食個All day,食完先知比漏咗蕃茄
自己無無聊聊整個生菜包食下,要減返3磅
多謝收看

附件

20210226_d2045538ccf8d89740cdwngZkdtE08aa.jpg(46.35 KB)

2021-2-26 09:27 PM

154273099_10219416269982823_27187125126216531_o.jpg(257.23 KB)

153467956_10219416270022824_7946409622558257141_o.jpg(123.31 KB)

引用:
原帖由 Lavi 於 2021-2-26 09:27 PM 發表

多謝收看
3磅好少啫

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好。
即使身邊世事再毫無道理,與你永遠亦連在一起。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-2-26 09:38 PM 發表

3磅好少啫
都要清1⃣️清,開始約咗人食飯😏

引用:
原帖由 Lavi 於 26-2-2021 21:27 發表

多謝收看
唔錯

職業原無貴賤,只要安心務正,就是他剃頭、唱戲、縫衣裳不算低下;

品格應分高下,若是任意胡來,哪怕你作官、為宦、當皇帝照樣骯髒。
引用:
原帖由 Lavi 於 2021-2-26 09:27 PM 發表

多謝收看
龍蝦王子,努力呀……

引用:
原帖由 leopig 於 2021-2-26 10:46 PM 發表

唔錯
食清d先夠膽開帖

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-2-26 10:49 PM 發表

龍蝦王子,努力呀……
多謝十六叔

引用:

多謝收看
換左隻碟佢啦

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
每逢佳節重三斤

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
引用:
原帖由 Lavi 於 26-2-2021 22:57 發表

食清d先夠膽開帖
所以我唔開,殊

職業原無貴賤,只要安心務正,就是他剃頭、唱戲、縫衣裳不算低下;

品格應分高下,若是任意胡來,哪怕你作官、為宦、當皇帝照樣骯髒。
引用:
原帖由 大林林 於 2021-2-26 11:12 PM 發表

換左隻碟佢啦
呢隻碟點都好睇過你果隻

引用:
原帖由 大林林 於 2021-2-26 11:13 PM 發表

每逢佳節重三斤
sorry係3磅,冇3斤甘多

引用:
原帖由 leopig 於 2021-2-26 11:13 PM 發表

所以我唔開,殊
食牛扒海鮮盤就唔開了

引用:
原帖由 Lavi 於 2021-2-26 11:22 PM 發表

呢隻碟點都好睇過你果隻
就係好睇過我先叫你換

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
引用:
原帖由 Lavi 於 2021-2-26 11:23 PM 發表

sorry係3磅,冇3斤甘多
大陸斤差不多遮

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]