• 瀏覽: 1,228
  • 回覆: 58
  • 追帖: 2
某日挑戰完玉桂山,就去隔離行埋假玉桂山。呢個山山頂有四支標,gps調校用喎。一次過 kill四支標,爽!
行山早餐要食飽飽,去食咗肉丁火腿辛辣麵。我既主場!

多謝收睇!

熱賣及精選
引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-6-9 10:15 AM 發表

某日挑戰完玉桂山,就去隔離行埋假玉桂山。呢個山山頂有四支標,gps調校用喎。一次過 kill四支標,爽!
12412240 12412241 12412242 12412243 12412244 12412245 12412246 12412247 12412248 12412249

多謝收睇!
食飽搭99巴士

引用:
原帖由 unclesixteen 於 9-6-2021 10:20 AM 發表

食飽搭99巴士
搭咗地鐵去利東站

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-6-9 10:15 AM 發表

多謝收睇!
旦旦,肉丁辛辣,唔係度度有得食。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受
不打擾,是我對你最後的温柔
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好
我只是一個愛情的信徒,等待有一天能贏回你的全部
引用:
原帖由 bobo_wong 於 9-6-2021 10:24 AM 發表

旦旦,肉丁辛辣,唔係度度有得食。
冇錯呀太靚婆,所以米我主場咯

又上?

大熱天行山飲啤酒好易出事 小心呀

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-6-9 10:23 AM 發表

搭咗地鐵去利東站
又得

引用:
原帖由 bi11 於 9-6-2021 10:29 AM 發表

大熱天行山飲啤酒好易出事 小心呀
多謝提醒

還帶啤酒啊。

引用:
原帖由 unclesixteen 於 9-6-2021 10:30 AM 發表

又得
南區差舂坎山,孖崗山同埋紫蘿蘭山就行哂

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-6-9 10:26 AM 發表

冇錯呀太靚婆,所以米我主場咯
主場,又算唔算飯堂?

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受
引用:
原帖由 秋天明車手 於 9-6-2021 10:32 AM 發表

還帶啤酒啊。
上到山頂有罐冰凍啤酒幾好呢

引用:
原帖由 bobo_wong 於 9-6-2021 10:32 AM 發表

主場,又算唔算飯堂?
呢間淨係食早餐

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-6-9 10:33 AM 發表

呢間淨係食早餐
哦,早餐主埸👍🏻我附近有間韓餐廳,可選辛辣麵做早餐。

生活簡單,就是享受
主題標籤 #早餐
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]