• 瀏覽: 11,667
  • 回覆: 861
跟幾位師兄學煮意粉,隔價專家singsings報料,生碌鈴八得呀姨$27三盒,去買
買左兩袋蠔,今晚一於豬屎蠔攬炒八得呀姨
黑超哥教淥7~8成熟就撓起,今次淥左8分鐘,個心仲硬,當佢8成熟

下午去西營盤揾皇后鮑,行到肚餓都揾唔到,去左自家人食蝴蝶腩,可能無乜人,四點仲有蝴蝶腩同粉腸

附件

20210220自家人1.png(612.12 KB)

2021-2-20 09:21 PM

20210220自家人2.jpg(190.9 KB)

20210220初九.jpg(211.7 KB)

20210220初九1.jpg(229.31 KB)

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
熱賣及精選
見到青邊鮑好很貴

附件

20210220青邊鲍.jpg(165.59 KB)

2021-2-20 09:22 PM

20210220青邊鲍1.jpg(218.36 KB)

2021-2-20 09:22 PM

引用:
原帖由 大林林 於 20-2-2021 21:21 發表

跟幾位師兄學煮意粉,隔價專家singsings報料,生碌鈴八得呀姨$27三盒,去買
黑超哥教淥7~8成熟就撓起,今次淥左8分鐘,個心仲硬,當佢8成熟

下午去西營盤揾皇后鮑,行到肚餓都揾唔到,去左自家人食蝴蝶腩,可能無乜人,四點仲有蝴蝶腩同粉腸
有埋名店火腿都未知兵度?

引用:
原帖由 大林林 於 20-2-2021 21:22 發表

見到青邊鮑好很貴

引用:
原帖由 大林林 於 2021-2-20 09:22 PM 發表

見到青邊鮑好很貴
圖一平均$6xx一隻?

引用:
原帖由 leopig 於 2021-2-20 09:23 PM 發表

有埋名店火腿都未知兵度?
係正火腿隔離,老闆話年尾比兜友晒冷
跟住成條街都無賣皇后

引用:
原帖由 大林林 於 20-2-2021 21:30 發表

係正火腿隔離,老闆話年尾比兜友晒冷
跟住成條街都無賣皇后
哂冷 正是我

引用:
原帖由 大林林 於 2021-2-20 09:21 PM 發表

360平過惠康咩🤔

引用:
原帖由 大林林 於 2021-2-20 09:21 PM 發表

有冇食潮州人的辣椒油呀……

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-2-20 09:28 PM 發表

圖一平均$6xx一隻?
果d係細,珍寶要$1763兩隻,一隻夠晒請我去天寶閣

引用:
原帖由 leopig 於 2021-2-20 09:31 PM 發表

哂冷 正是我
老闆話計錯數,叫你拎番比佢

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-2-20 09:33 PM 發表

360平過惠康咩🤔
唔知胃康幾錢,隔價專家話生碌鈴三盒凸價咪去買

引用:
原帖由 大林林 於 2021-2-20 09:33 PM 發表

果d係細,珍寶要$1763兩隻,一隻夠晒請我去天寶閣
返屋企先傾,暈車浪。😵😵

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-2-20 09:33 PM 發表

有冇食潮州人的辣椒油呀……
就係去食自家人辣椒油

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-2-20 09:36 PM 發表

返屋企先傾,暈車浪。😵😵
袋住部手機呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]