• 瀏覽: 1,607
  • 回覆: 37
我呢亭老海鮮,久唔久就梗係要欺凌吓D後輩、下屬咁㗎啦😎😎😎

「拿,我出一出去,有咩事就 call 我啦。」

跟手一Q搭地鐵過海去ssp周圍八吓先。結果不幸隊咗個燒肉飯.....

此店號稱 fork burn king, 之前有試過。叉燒肉地較林、多汁、食味偏甜; 師傅落刀中意切厚件。喜歡這個食味的話,確實係可以一試。

拔、今日身痕,叫咗燒肉,諗住試吓........咁就出事🥲🥲🥲🥲

此物一試難忘、唔使再試......😓😓😓

返公司途中玩吓手機,見新來兄盒叉 goose飯;睇相都覺得靚仔,再唸吓自己果兜......鞋......都係唔好提🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️

都唔知係咪為食都要講彩數定係我荷包太立💸💸💸💸

附件

0BACA32F-3923-4584-B613-977E00D339F9.jpeg(261.79 KB)

2021-7-13 11:13 PM

熱賣及精選
個賣相真系麻麻地
拔,下次食到好嘢就大滿足

引用:
原帖由 十九老綿羊 於 2021-7-13 11:31 PM 發表

個賣相真系麻麻地
拔,下次食到好嘢就大滿足
承羊兄貴言

我覺得都唔錯啦

燒肉OK喎.

引用:
原帖由 番鹼水煲通粉 於 2021-7-13 11:13 PM 發表

跟手一Q搭地鐵過海去ssp周圍八吓先。結果不幸隊咗個燒肉飯.....

此店號稱 fork burn king, 之前有試過。叉燒肉地較林、多汁、食味偏甜; 師傅落刀中意切厚件。喜歡這個食味的話,確實係可以一試。

拔、今日身痕,叫咗燒肉,諗住試吓........咁就出事 ...
如果個皮係脆的, 我收貨~

引用:
原帖由 番鹼水煲通粉 於 2021-7-13 11:13 PM 發表

拔、今日身痕,叫咗燒肉,諗住試吓........咁就出事 ...
燒腩仔黎講,呢一碟都唔錯啦。。。

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-7-14 12:13 AM 發表

我覺得都唔錯啦
波兄,成碟無一件脆皮㗎⋯

引用:
原帖由 top11 於 2021-7-14 12:50 AM 發表

如果個皮係脆的, 我收貨~
十一哥好眼光,一眼看出重點,就係成碟林嘅

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-7-14 07:58 AM 發表

燒腩仔黎講,呢一碟都唔錯啦。。。
十六師兄,化𥺁樓來㗎,以為食緊均安蒸pig添呀

引用:
原帖由 番鹼水煲通粉 於 2021-7-14 08:16 AM 發表

十六師兄,化𥺁樓來㗎,以為食緊均安蒸pig添呀
均安蒸豬肉,起碼都放幾粒芝麻上面啊。。。

似隔夜貨

引用:
原帖由 番鹼水煲通粉 於 2021-7-14 08:15 AM 發表

十一哥好眼光,一眼看出重點,就係成碟林嘅
咁下次真係咪幫趁~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]