• 瀏覽: 13,203
  • 回覆: 192
  • 追帖: 5
今次又去食咗間好舊式嘅老飯店,老北京,佢竟然有做半自助午餐,90元都有幾多選擇,份量又足料,真係好正👍👍👍
今餐真係好滿足😋😋😋
蔥爆羊肉,勁多羊肉, D蔥又煮好入味
糖醋魚片,有成7塊大大塊魚片,D脆漿整岩岩好,超正😋😋
中式沙律菜,用咗鎮江黑醋+油撈埋一齊,好開胃,好好味
白菜仔加咗蠔油同蒜蓉汁,好味道
涼拌茄子,有少少麻辣,好味
涼拌芽菜,都係有少少辣👍👍
粟米,蕃薯
小米粥,好清甜, 青紅蘿蔔煲豬骨,我每樣都要咗2碗
白飯都好好食,我食咗2碗半😀😀
待續...........

熱賣及精選
實左太好味了,又 encore
呢碟都係
再 encore
飯後生果,橙,哈蜜瓜
自助沙律吧
有涼拌茄子,中式沙律菜
白菜仔,涼拌芽菜
生果,粗糧
白飯,例湯 ,小米粥

多謝收看
@C皇 @Monster毛毛 @bobo_wong @miumiutravel @阿火~~ @siutatbo @低能的你 @132014 @big3624 @dtw

引用:
原帖由 www9030 於 2021-7-21 11:33 AM 發表

今次又去食咗間好舊式嘅老飯店,老北京,佢竟然有做半自助午餐,90元都有幾多選擇,份量又足料,真係好正👍👍👍12528384 今餐真係好滿足😋😋😋 12528385 蔥爆羊肉,勁多羊肉, D蔥又煮好入味 12528386 糖醋魚片,有成7塊大大塊魚片,D脆漿整D岩岩好,超正😋😋 12528387 中式沙律菜,用咗鎮江黑醋+油撈埋一齊,好開胃,好好味 12528388 白菜仔加咗蠔油同蒜蓉汁,好味道  ...
客飯放題

引用:
原帖由 www9030 於 2021-7-21 11:33 AM 發表

今次又去食咗間好舊式嘅老飯店,老北京,佢竟然有做半自助午餐,90元都有幾多選擇,份量又足料,真係好正👍👍👍12528384 今餐真係好滿足😋😋😋 12528385 蔥爆羊肉,勁多羊肉, D蔥又煮好入味 12528386 糖醋魚片,有成7塊大大塊魚片,D脆漿整D岩岩好,超正😋😋 12528387 中式沙律菜,用咗鎮江黑醋+油撈埋一齊,好開胃,好好味 12528388 白菜仔加咗蠔油同蒜蓉汁,好味道  ...
又俾你揾到好野

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-7-21 11:37 AM 發表

客飯放題
係呀16叔,仲有好多選擇,真係好正

引用:
原帖由 C皇 於 2021-7-21 11:41 AM 發表

又俾你揾到好野
冇錯,呢餐前日食,真係好正👍👍👍

好平喔,又多嘢吃😍

中式半自助餐也不錯,選擇也多

引用:
原帖由 www9030 於 2021-7-21 11:42 AM 發表

係呀16叔,仲有好多選擇,真係好正
特別非常非常特別!

白飯好好食<--呢啲先係好店家

引用:
原帖由 Love2012dog 於 2021-7-21 11:43 AM 發表

好平喔,又多嘢吃😍
係呀,真係好正,又多選擇

引用:
原帖由 後天外圍的妹頭 於 2021-7-21 11:44 AM 發表

中式半自助餐也不錯,選擇也多
你又可以去試下👍👍👍

好抵喎

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-7-21 11:44 AM 發表

特別非常非常特別!
冇錯16叔,你可以去試下😋😋😋

引用:
原帖由 big3624 於 2021-7-21 11:44 AM 發表

白飯好好食<--呢啲先係好店家
大兄,中國人要食飯,飯係主要糧食,好緊要架,呢間D飯真係好好食

主題標籤 #沙律 #麻辣
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]