• 瀏覽: 16,990
  • 回覆: 529
  • 追帖: 4
今日我要介紹嘅係Don't海堂新出嘅月餅。個盒包裝精美的硬紙盒,好有安全感。打開盒後係6個獨立包裝的迷你月餅。咁佢唔使擺雪櫃嘅, 當你一切開佢嘅時候要小心啲喎, 因為佢中心嘅綠茶流心係會流出嚟嘅。至於佢嘅涵係紅豆蓉, 咬感充實。咬到中心就有驚喜的沫茶奶,好正

💚💚💚💚💚💚

熱賣及精選
引用:
原帖由 karenchan 於 2021-8-28 03:02 PM 發表

今日我要介紹嘅係Don't海堂新出嘅月餅。個盒包裝精美的硬紙盒,好有安全感。打開盒後係6個獨立包裝的迷你月餅。咁佢唔使擺雪櫃嘅, 當你一切開佢嘅時候要小心啲喎, 因為佢中心嘅綠茶流心係會流出嚟嘅。至於佢嘅涵係紅豆蓉, 咬感充實。咬到中心就有驚喜的沫茶奶,好正

💚💚💚💚💚💚
睇黎真係幾正喎

幾錢?

引用:
原帖由 車站來了達人 於 2021-8-28 04:18 PM 發表

幾錢?

引用:
原帖由 萬家遇手袋 於 2021-8-28 05:23 PM 發表

有無奶?
冇的

引用:
原帖由 karenchan 於 28-8-2021 03:02 PM 發表

💚💚💚💚💚💚
支持

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-8-28 03:02 PM 發表

💚💚💚💚💚💚
娘娘的軍糧越來越少 剩下一隻手⋯

中的迷你月餅🥮

支持

引用:
原帖由 Patronuses 於 2021-8-28 09:17 PM 發表

娘娘的軍糧越來越少 剩下一隻手⋯

中的迷你月餅🥮
你係咪冇得食呀

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-8-28 09:26 PM 發表

你係咪冇得食呀
本地製造或者入口都有

引用:

💚💚💚💚💚💚
流心。。。

引用:
原帖由 Patronuses 於 2021-8-28 09:32 PM 發表

本地製造或者入口都有
哈哈,另一世界,寫英文好特別

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-8-28 09:35 PM 發表

流心。。。
係呀,流心好正

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-8-28 09:45 PM 發表

哈哈,另一世界,寫英文好特別
仲有冰皮

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]