• 瀏覽: 2,426
  • 回覆: 93
+15
蛋蛋今日嚟到屋企附近一間咖啡店食午餐,點咗自己鍾意既海鮮扁意粉同埋凍埃塞鵝比亞咖啡。
個意粉濕濕地,個汁幾似冬蔭功,酸酸地,好開胃又幾特別。配料有蟹肉同埋鮮蝦,十分唔錯,後悔無加錢要杯白酒,如果唔係就更加 perfect.

多謝收睇!

一池春水一池花
萬縷金光萬朵霞
白玉生烟碧波暖
巧婦绣出繽紛画
很有食慾

咁刁鑽

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-9-29 01:13 PM 發表
蛋蛋今日嚟到屋企附近一間咖啡店食午餐,點咗自己鍾意既海鮮扁意粉同埋凍埃塞鵝比亞咖啡。
個意粉濕濕地,個汁幾似冬蔭功,酸酸地,好開胃又幾特別。配料有蟹肉同埋鮮蝦,十分唔錯,後悔無加錢要杯白酒,如果唔係就更加 perfect.

12717661 12717662 12717663 12717664 12717665 12717666 12717667 12717668

多謝 ...
酸酸地的海鮮意粉加一杯白餐酒。。。。perfetto

濕嘅未試過

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-9-29 01:13 PM 發表

12717661 12717662 12717663 12717664 12717665 12717666 12717667 12717668

多謝 ...
蛋蛋炒意正過佢!

湯意咁。

埃塞鵝比亞咖啡正

至緊要食得寫意

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-9-29 02:30 PM 發表
至緊要食得寫意
王、午安

引用:
原帖由 dtw 於 2021-9-29 02:35 PM 發表

王、午安
D兄,午安,齊齊支持蛋蛋推介

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-9-29 02:39 PM 發表

D兄,午安,齊齊支持蛋蛋推介
我每次去出席

引用:

多謝 ...
我覺得好好食~

引用:

多謝收睇!
Fettuccine or Tagliatelle
What kind of sauce it is

主題標籤 #咖啡 #海鮮
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]