• 瀏覽: 3,093
  • 回覆: 38
+3
well, again教賓賓煮餸
是一種修行,好易激死,clam down, clam down
well, 土魷馬蹄Jing 肉餅, 後果,有馬蹄,土魷,都可以

永遠懷念貓貓 20110112 咪咪 20200413

唏噓嘅廚房佬 孤獨嘅美食家 冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
教賓賓煮餸,好易激死

引用:
原帖由 silverseven 於 2022-3-28 09:00 發表
教賓賓煮餸,好易激死
死咗9年

看着味道不錯

引用:
原帖由 newcome 於 2022-3-28 09:01 發表

死咗9年
recently all do not want to learn, so she do not need to cook

引用:
原帖由 silverseven 於 2022-3-28 09:03 發表

recently all do not want to learn, so she do not need to cook
我有incentive, 分咗一份比佢食

完全唔同飲食文化成長又好難怪嘅!手門嘅嘢習慣咗改變唔易呀。

笑而不語 

引用:
原帖由 newcome 於 2022-3-28 09:01 發表

死咗9年
激你唔死激到你瓜老襯為止

引用:
原帖由 Rickstar 於 2022-3-28 09:23 發表
笑而不語 
點解呀rick兄

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2022-3-28 09:14 發表
完全唔同飲食文化成長又好難怪嘅!手門嘅嘢習慣咗改變唔易呀。
又唔見佢炸雞比我食

引用:
原帖由 newcome 於 2022-3-28 08:33 發表
well, agained, 教賓賓煮餸
this is 是一種修行,好易激死,clam down, clam down
well, 土魷馬蹄Jing 肉餅, 結果,有馬蹄,土魷,都可以
13165753 13165754
賓好過印,印更快激死。

味道好食?

newcome 兄又中伏?

引用:
原帖由 newcome 於 2022-3-28 09:07 發表

我有incentive, 分咗一份比佢食
豬肉佢食既咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]