• 瀏覽: 8,695
  • 回覆: 61
本主題由 呆頭鳥 於 2021-12-26 12:38 關閉
https://hk.news.yahoo.com/omicron激增-通關又要等-214500117.html

都冇社區爆發,本地仲係零確診,而且表面睇新變種唔會勁過舊果隻,其實係咪要等到全世界完全冇晒疫情先通得關?

系,如果按照動態清零的國策

Omicron入境個案激增, 但香港政府把竹篙灣檢疫期由7日縮減為4日, 話林鄭政府不是想香港再爆一波都冇人信

起碼要冇咗林奠

宜家大陸爆緊。

提示: 違規內容已被屏蔽
立法會選舉完咗,健康碼裝咗,香港又日日動態清零,唔知點解仲唔恢復正常通關,林鄭同習總聚餐時有無當面懇求呢?

無腳仔, 無海撈,自己揾節目啦!

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-12-23 02:01 PM 發表
立法會選舉完咗,健康碼裝咗,香港又日日動態清零,唔知點解仲唔恢復正常通關,林鄭同習總聚餐時有無當面懇求呢?
最近又話香港第三針接種率低所以好難通關,但之前夠話7成接種就通到關啦,到時打完第三針,又會話第四針接種率低冇得通關

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-12-23 02:01 PM 發表
林鄭:你呢關過關我乜事,我有冇乜親人係內地,加上我自己返又吾駛隔離

每人多派一萬消費卷頂住先!
2022旅遊消費仍然無望!

多得方何權威消息人士同二五辰洩流國家機密,所以中央覺得你哋咁多料等吓先!

其實根本都無話過會通

引用:
原帖由 mj20 於 2021-12-23 10:06 AM 發表
https://hk.news.yahoo.com/omicron激增-通關又要等-214500117.html

都冇社區爆發,本地仲係零確診,而且表面睇新變種唔會勁過舊果隻,其實係咪要等到全世界完全冇晒疫情先通得關?
健康碼推出之後社會上好似冇乜人提過通關呢樣嘢,唔通大家都冇乜迫切性?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]