• 瀏覽: 4,523
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
+11
請問租車自駕遊乜嘢價錢左右?露營車又大概幾錢一晚?

租車視乎車型一般二千蚊到三千蚊一日,我租的露營車是平日價二千七百蚊一晚😊

引用:
原帖由 超哥正在廚房 於 2021-4-26 09:12 PM 發表
租車視乎車型一般二千蚊到三千蚊一日,我租的露營車是平日價二千七百蚊一晚😊
請問講緊台幣定港紙?

台幣😊

宜蘭梅花湖,可以環湖踩單車/電動車

多謝分享,之前去過宜蘭梅花湖真的很棒!

宜蘭好多好正嘅露營區👍

引用:
原帖由 1888cc 於 27/4/2021 23:53 發表
宜蘭梅花湖,可以環湖踩單車/電動車
宜蘭梅花湖,  也有這種露營車出租作旅館嗎?

引用:
原帖由 ft907 於 6-5-2021 16:36 發表

宜蘭梅花湖,  也有這種露營車出租作旅館嗎?
對…第一張相已經有名

引用:
原帖由 1888cc 於 6/5/2021 16:55 發表

對…第一張相已經有名
維反起港紙,  成七百幾八百蚊一晚,  都算幾貴..   不過住一晚半晚.   當體驗下囉

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ft907 於 7-5-2021 11:20 發表

維反起港紙,  成七百幾八百蚊一晚,  都算幾貴..   不過住一晚半晚.   當體驗下囉
就係囉.....,旅行就乜都試吓,不過一早起身就對住個湖食個早餐係幾正

不過當時除包早餐外,有杯welcome drink,同埋一個鐘嘅單車券,大約可以環湖兩圈

引用:
原帖由 1888cc 於 2021-5-7 12:55 PM 發表

就係囉.....,旅行就乜都試吓,不過一早起身就對住個湖食個早餐係幾正

不過當時除包早餐外,有杯welcome drink,同埋一個鐘嘅單車券,大約可以環湖兩圈

個人心得經驗係住露營車煮嘢食,起身感受置身大自然嗰種feel😊冇錢買露營車都可以體會下🤣

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]