• 瀏覽: 4,239
  • 回覆: 13
之前聽返係喺香港要做個認可核酸檢測,72小時內過澳門再隔離14日,冇事先可以喺澳門活動,而家仲有冇變?

熱賣及精選
貢能麻煩,仲去黎做乜?
有錢沒掟洗?

引用:
原帖由 WINGS524 於 2020-9-22 08:03 AM 發表

之前聽返係喺香港要做個認可核酸檢測,72小時內過澳門再隔離14日,冇事先可以喺澳門活動,而家仲有冇變?
現在係要24小時內核酸檢測。

提提你:核酸檢測係由採様嗰刻開始計24小時,並不是出報告嗰刻,有人就係咁衰咗,去到澳門先至被打回頭,兼且要在香港隔離多14日。

引用:
原帖由 qgal 於 2020-9-22 04:45 PM 發表

現在係要24小時內核酸檢測。

提提你:核酸檢測係由採様嗰刻開始計24小時,並不是出報告嗰刻,有人就係咁衰咗,去到澳門先至被打回頭,兼且要在香港隔離多14日。 ...
師兄真定假?資料由邊度來源啦化驗所都要一日時間啦,仲要出報告呢等時間吖嘛有乜可能廿四小時內啊

有錢.就解決,到..
養和..1800$

上午交..下午有報告..多謝

今時今日..係FB.打澳門特別行政區政府新聞局..官方網..慢慢睇

引用:
原帖由 tracyyan2015 於 2020-9-23 12:25 AM 發表

師兄真定假?資料由邊度來源啦化驗所都要一日時間啦,仲要出報告呢等時間吖嘛有乜可能廿四小時內啊
早兩日香港媒體報導晒囉喎!

引用:
原帖由 WINGS524 於 2020-9-22 08:03 AM 發表

係24小時過關呀!早幾日有人過左24小時過關上左新聞!

去珠海隔離就出報告後24小時過關都得!

唔該晒樓上咁多位師兄

咩程序都冇用,因為唔去

引用:
原帖由 kk2964 於 2020-10-3 05:07 PM 發表

咩程序都冇用,因為唔去
咁你覆嚟做乜

引用:
原帖由 Mr.Kabie22 於 2020-10-19 12:11 AM 發表

咁你覆嚟做乜
賭錢係害人,希望澳門早點玩完,唔好再害中國人,拜託!

過澳門有關24小時核酸檢測證明有效期計算方式
"採樣日後24小時內有效"

即10月20日該日採樣係唔計,之後由10月21日凌晨00:00開始計24小時

主題標籤 #澳門 #香港
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]