• 瀏覽: 44,830
  • 回覆: 165
  • 追帖: 8
+27
已經係第二次隔離,兩次既目的地都係澳門,上一次揀咗係珠海隔離,純粹係價錢問題,今次出發前見到無數既分享都係大陸嘅隔離酒店全數加價,如果連埋食三餐既其實同係澳門差唔多,而且宏觀上次隔離既經驗,發覺網絡同電視既重要性,所以就決定係過澳門去,過關核酸就唔分享喇,相信大家都會係好多post到搵到,純分享酒店

可能係新酒店,雖然無各大渡假村既奢華感,但係都帶種溫馨感覺...而且酒店嘅員工服務態度好好,前台既小哥哥同小姐姐都極有禮貌,我來之前已經e-mail過問咗少少問題,同我係e貓接洽既員工都有特登過嚟打招呼,四星酒店來講實在抵讚...

待續

酒店包三餐,預先俾你揀定一星期既餸,早餐就定左,午餐同晚餐就淨係揀肉類或者素食

有新酒店相睇,正
樓主贏多D

晚晚浴缸浴

多謝分享
伙食同大陸差5多😰

請問21日幾多錢?

引用:
原帖由 ChiNa使用支付寶 於 2021-3-11 07:04 PM 發表
請問21日幾多錢?
$14700全包,$700日

都抵住!感謝回覆

引用:
原帖由 凍檬茶 於 2021-3-11 07:42 PM 發表

$14700全包,$700日
我2月5日都喺葡京人隔離完

我都係第二次隔離,第一次係舊年7月,喺皇庭

引用:
原帖由 借宿一宵 於 2021-3-11 10:47 PM 發表

我2月5日都喺葡京人隔離完
都好旺場,隔離左右都住滿人

得兩間自選酒店揀,當然會旺,我放監嗰日都多人

引用:
原帖由 借宿一宵 於 2021-3-12 02:23 AM 發表
得兩間自選酒店揀,當然會旺,我放監嗰日都多人
唔係,香港人有五間揀,原來改左喇

引用:
原帖由 凍檬茶 於 2021-3-12 03:29 AM 發表

唔係,香港人有五間揀,原來改左喇
係咩!但係價錢應該一樣,比我揀我都係揀喜來登,當初揀葡京人係貪佢新,但係酒店wifi就應該登來登會好啲!葡京人裝修真係求其,我住嗰間房嘅廁所門係閂唔到,如果唔係隔離,睇怕唔會住

房間幾靚喎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]