• 瀏覽: 3,449
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
兩星期後到泰國旅行,有無人近期去過,電子煙係咪捉得好緊?

多謝分享

熱賣及精選
咁要睇下當地d polices手5手緊喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mmmjerry 於 2019-12-18 12:30 PM 發表

多謝分享
本來泰國就唔比電子煙,點解重要明知重要食?
你帶入境無人捉到在泰國食無人捉到小心離境時過機捉到就大件事,到時有錢都唔一定攪得掂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mmmjerry 於 2019-12-18 12:30 PM 發表

多謝分享
明知唔比仲要帶去,拉去坐監就最好,橫掂香港人衰到全世界

我享受美食資訊,因美食對於我來講是讓身心深呼吸的方法,所以對食物都有一定要求。當然,咸魚白菜各有所愛,文章內容只代表我個人意見,我喜歡的你未必懂欣賞,而我討厭的卻有可能是妳的最愛,所以不要浪費時間留言跟我說我吃的有多不值,最重要好食,平貴冇問題。

回覆 引用 TOP

樓主屎忽痕就用手r 啦,舒服就王道

回覆 引用 TOP

我都係食電子,但去一定買條煙

引用:
原帖由 波馬神童2019 於 2019-12-19 03:00 PM 發表

我都係食電子,但去一定買條煙
誠意答覆,謝謝

引用:
原帖由 mmmjerry 於 2019-12-19 03:04 PM 發表

誠意答覆,謝謝
我只係去日本同泡菜先會拎埋電子煙。
其他地方博唔過

引用:
原帖由 波馬神童2019 於 2019-12-19 05:04 PM 發表

我只係去日本同泡菜先會拎埋電子煙。
其他地方博唔過
收到,我諗諗下都係唔帶了

回覆 引用 TOP

泰國而家好多地方都禁煙  你見到有米缸先好食  費事比當地警察罰錢

引用:
原帖由 littlekim 於 2019-12-20 12:11 AM 發表

泰國而家好多地方都禁煙  你見到有米缸先好食  費事比當地警察罰錢
收到,謝回覆

回覆 引用 TOP

電子煙千萬唔好博, 就算係普通煙, 好多地方唔食得煙, 小心比警察捉, 在呀叔附近比人捉過要2千先放走, 冇單冇盛心裹明白啦, 盡量企定定食><

引用:
原帖由 MaRk仔 於 2019-12-20 02:27 PM 發表

電子煙千萬唔好博, 就算係普通煙, 好多地方唔食得煙, 小心比警察捉, 在呀叔附近比人捉過要2千先放走, 冇單冇盛心裹明白啦, 盡量企定定食><
ok🙏

回覆 引用 TOP

你係指過關定係當地捉?

婚禮 Photog
www.click4loves.co.nr
主題標籤 #泰國
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]