• 瀏覽: 1,530
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
我黎緊一月去東京,好想試下佢地既omakase...
唔知有冇啲易book既推介一下?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我都想知,香港食真係好貴

回覆 引用 TOP

同埋東京要book真係好難

回覆 引用 TOP

sushi ten

---

回覆 引用 TOP

Sushi Tokyo Ten $7000 円 有龍蝦鮑魚, 共二十多様食物,新宿方便,CP 值高
上官網即book 即confirm

thanks all!! i will try to book!

回覆 引用 TOP

午餐平一半喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ECC2019 於 2019-11-11 06:16 PM 發表

午餐平一半喎
午餐3500円個set 食材同分量唔同,官網寫3500個set 只供平日一至五,而且no booking

引用:
原帖由 kingson12 於 2019-11-11 08:21 PM 發表

午餐3500円個set 食材同分量唔同,官網寫3500個set 只供平日一至五,而且no booking
會唔會好細份,食唔飽

引用:
原帖由 ECC2019 於 2019-11-12 02:20 AM 發表

會唔會好細份,食唔飽
我兩星期前食過,上網預約含稅7700元
隔離左右三組客人全部都係香港人
用料幾好幾精緻,除咗壽司一半左右是小份的小菜、蝦+三文魚子、玉子、半隻龍蝦仔、鮑魚及魚生等,份量偏细
食完好空虛,當時覺得唔飽(如果以廻轉壽司計我平時食十碟),可能女仔會飽
師父出菜節奏好趕,建議慢慢食

引用:
原帖由 smartchu 於 2019-11-12 10:24 AM 發表

我兩星期前食過,上網預約含稅7700元
隔離左右三組客人全部都係香港人
用料幾好幾精緻,除咗壽司一半左右是小份的小菜、蝦+三文魚子、玉子、半隻龍蝦仔、鮑魚及魚生等,份量偏细
食完好空虛,當時覺得唔飽(如果以廻轉壽司計我平時食十碟),可能女仔會飽
師父出菜節奏好趕,建議慢慢食 ...
睇見份量偏细、食完好空虛,都是不了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingson12 於 2019-11-10 11:36 PM 發表

Sushi Tokyo Ten $7000 円 有龍蝦鮑魚, 共二十多様食物,新宿方便,CP 值高
上官網即book 即confirm
這價錢幾給引

回覆 引用 TOP

主題標籤 #東京
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]