• 瀏覽: 5,631
  • 回覆: 22
香港航空大阪特價1365, 其實邊日有?我由2018年1月8日 至 2018年7月13日找不到?

引用:
原帖由 gzo 於 2017-11-28 03:17 PM 發表

香港航空大阪特價1365, 其實邊日有?我由2018年1月8日僙2018年7月13日找不到?
我揾到4月15至4月20號$14xx/一位,但去程時間麻麻哋

我都搵唔到

回覆 引用 TOP

朋友揾到6月頭, 下午機去早機返, 計落其實唔太抵

北海道,沙巴,華欣,東京,冰島挪威,台中
首爾,關西,九州,波蘭,金邊
北海道,山陰.陽,山口,鹿兒島,靜岡
華欣,東北,北海道,群馬,北海道,台東
丹麥瑞典,三重,四國,芭堤雅,胡志明
台北,北陸,西班牙

回覆 引用 TOP

7am 回程
好難頂.......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cpun 於 2017-11-29 01:54 AM 發表

我揾到4月15至4月20號$14xx/一位,但去程時間麻麻哋
去程要1700後

回覆 引用 TOP

邊有死錯人,一定係夜機去超早返果d衰時間,唔介意頭尾冇兩日嘅咪買囉!

引用:
原帖由 6063 於 2017-11-29 01:02 PM 發表

邊有死錯人,一定係夜機去超早返果d衰時間,唔介意頭尾冇兩日嘅咪買囉!
又唔係喎!我揾到4月15號17:00後去、20號23:00後回$14xx連稅包20k/一位,如果唔介意去到第一晚瞓機場的話,其實價$都ok吖,不過我年紀大唔捱得啫😅

引用:
原帖由 gzo 於 2017-11-28 03:17 PM 發表

香港航空大阪特價1365, 其實邊日有?我由2018年1月8日僙2018年7月13日找不到?
我係收到expxxia個email先知道有平機票,你可以試吓上ExpXXia個網睇睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cpun 於 2017-11-29 03:12 PM 發表

又唔係喎!我揾到4月15號17:00後去、20號23:00後回$14xx連稅包20k/一位,如果唔介意去到第一晚瞓機場的話,其實價$都ok吖,不過我年紀大唔捱得啫😅
我搭過17:10飛 21:55到日本關西機場,還有鐵路出去心齋橋,不用機場過夜

回覆 引用 TOP

我㩒過2月頭有

回覆 引用 TOP

引用:

我月中訂了快運明年五月尾午機去午機返,唔包行李,$1,000。

我book左東京,5月尾去6月頭返,1個星期,2大1小,$5180
時間早上9點幾機去到下午2點幾
回程係下午3點幾機
時間我覺得ok

回覆 引用 TOP

我就剛買咗31/1去大阪...
上個禮拜㩒過$1969... 琴晚減到$1819...
即時成交, 真正玩足5日4夜
31/1 HX602 HKG ETD 00:55
4/2 HK613 KIX ETD 23:40

寂寞係 一班太監上青樓
現用手機 : iPhone 8 Plus 256GB 金色, iPhone X 256GB 黑色
現用平板電腦 : iPad Pro 10.5inch 4G 512GB 玫瑰金色
現用筆電 : MacBook (Early 2015) 金色
現用桌面電腦 : iMac 27" (Late 2009)
我早2日買左11~17/4  $1369
17:00 去,23:00返,好滿意

主題標籤 #大阪
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]