列印

[Q&A][北歐] 冰島Blue Lagoon一問

冰島Blue Lagoon一問 E-mail 此主題給朋友

請問平日的話,Blue Lagoon要予前book嗎?

如果過左booking時間先到,是否total loss?

第一日朝早到步打算去浸,不過怕delay,過左時間。

糾結中。

Thx

熱賣及精選
睇下台灣人 d blog, 已解答

引用:
原帖由 a1234kitkit 於 2019-8-4 11:06 PM 發表
睇下台灣人 d blog, 已解答
可否麻煩告知邊個blog,thx。

完全唔使book
隨時得閒都可以去冇問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c6005408 於 2019-8-4 11:24 PM 發表

可否麻煩告知邊個blog,thx。
or bluelagoon.com

回覆 引用 TOP

如果錢吾系問題,買最貴果種幾時都有位。否則一般價錢的入場票-定要訂,埸場都好full

回覆 引用 TOP

我上次係預訂,但無提早好多,如果一早浸,我覺得可以試下一
Land 就book, 或臨飛前book

回覆 引用 TOP

上官網卜,可以卜埋接送

回覆 引用 TOP

記得自帶毛巾入埸, 如果無帶, 要比錢用佢地提供既毛巾

回覆 引用 TOP

金龍兄, 我兩年前去, 冇訂的就排隊入場, 其實入面好大, 唔會爆滿. 最高級的每日只有幾十個位, 有尊用休息室. 而我就次一級, 手帶不同色, 飲品多選擇, 可以用靚靚泥, 但唔知好左邊道, 不過老虎就買左幾盒, 成四百老美, 又唔見靚左. 仲有餐廳午餐.
記住, 冰島退稅是揾老襯的, 我洗左千幾老美從來沒有退回信用卡, 唔好洗太多.
我十一月去佐賀氣球節, 唐津曳山祭, 半四國環島靈場紅葉之旅, 再戰和歌山熊野古道五天健行. 冇法, 每年自自然然的又去日本. 五月已經去了東歐12日及多倫多_拾幾年冇全家一起返老虎外家.

唔使book

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 funfun2 於 2019-8-6 03:51 PM 發表
金龍兄, 我兩年前去, 冇訂的就排隊入場, 其實入面好大, 唔會爆滿. 最高級的每日只有幾十個位, 有尊用休息室. 而我就次一級, 手帶不同色, 飲品多選擇, 可以用靚靚泥, 但唔知好左邊道, 不過老虎就買左幾盒, 成四百老美, 又唔見靚左. 仲有餐廳午餐.
記住, 冰島退稅是揾老襯的, 我洗左千幾老美從來沒有退回信用卡, 唔好洗太多.
我十一月去佐賀氣球節, 唐津曳山祭, 半四國環島靈場紅葉 ...
機場退稅可以要現金euro,即時有喎

回覆 引用 TOP

主題標籤 #冰島
 23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]