[Q&A] 去美國每日基本洗費幾多錢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-30 01:50 AM 發表

其實,領事心目中,有無一個數??
吹了差唔多一年

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂。
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-30 01:50 AM 發表

a range is more like it.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-30 12:45 PM 發表

唔洗儲$?$從天掉下?
差唔多一年都儲唔到 ? 你都係去泰國啦

但 .... 你不能在 "旅遊資訊 - 泰國"版 留言 ...... 因為被 永久限制發言

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-30 01:06 PM 發表

你都未回我,要show幾多$俾領事睇才批,我點知夠唔夠$呀??
我見面當日, 佢無睇 Woo

不如你講下, 你依家戶口過去一年平均有幾多錢?

回覆 引用 TOP

引用:

兩條友,跟團,帶一皮美金

引用:

>>去美國每日基本洗費幾多錢?

睇你咩要求?

瞓街?瞓車?瞓5星級酒店大堂?瞓5星級酒店房內?
食西北風?食快餐店2手食物?食快餐店1手食物?食高級餐廳食物?

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-30 01:23 PM 發表

Show一皮美金,俾領事睇?兩條友一齊入去見領事呀?
哦,明啦
你要比存摺佢睇
証明你唔係留低

引用:
原帖由 yat69 於 2019-3-30 01:27 PM 發表

哦,明啦
你要比存摺佢睇
証明你唔係留低
佢依家問要預備幾多錢
不是問如何"証明... 唔係留低"

引用:
原帖由 領遵班子 於 2019-3-30 01:29 PM 發表

佢依家問要預備幾多錢
不是問如何"証明... 唔係留低"
多有多洗,少有少洗
我兩公婆,玩兩星期,唔計酒店機票,帶一皮美金,兩張信用卡,幾千港幣

回覆 引用 TOP

原來問了唔止一年
差不多3年

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25843786

引用:
原帖由 領遵班子 於 2019-3-30 01:53 PM 發表

原來問了唔止一年
差不多3年

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25843786
P T 人工5K可以拎到美國簽證嗎?
PS. 亦無流動,及不動產!

大家無需咁認真.

主題標籤 #美國
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。