• 瀏覽: 2,392
  • 回覆: 11
早排諗住計劃下啲家庭活動,諗住話成家一齊去迪士尼玩一日,計返條數,都唔平呀
究竟大家平日家庭活動會plan做啲咩,等我都可以參考下

熱賣及精選
呢啲地方真係幾年都唔去一次
通常係有免費飛或者咁岩有朋友有多張飛先會去下咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑糖薑 於 2019-6-5 03:52 PM 發表

早排諗住計劃下啲家庭活動,諗住話成家一齊去迪士尼玩一日,計返條數,都唔平呀
究竟大家平日家庭活動會plan做啲咩,等我都可以參考下 ...
記得以前好興送主題公園飛
宜家好似少左好多咁
係最近留意到數碼通簽plan 迪士尼飛送
不過唔係個個岩啦 簽家庭plan先有多幾張

引用:
原帖由 黑糖薑 於 2019-6-5 03:52 PM 發表

究竟大家平日家庭活動會plan做啲咩,等我都可以參考下 ...
呢個都係每個星期既苦惱
通常都係由老公負責
又唔知點解佢會成日搵到d展覽呀 限時活動去咁
唔係都唔知點算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅著耳朵 於 2019-6-5 04:53 PM 發表

記得以前好興送主題公園飛
宜家好似少左好多咁
係最近留意到數碼通簽plan 迪士尼飛送
不過唔係個個岩啦 簽家庭plan先有多幾張
岩岩續左約
如果唔係家庭plan都有就好喇

引用:
原帖由 純情小貓奴 於 2019-6-5 05:24 PM 發表

岩岩續左約
如果唔係家庭plan都有就好喇
好似真係有

其實主題樂園既話 我見有d網上買飛既網海洋公園都有四折飛賣
慳唔少架都

引用:
原帖由 香港幼稚羊羊 於 2019-6-5 05:32 PM 發表

好似真係有

慳唔少架都
係有既,個人既話有兩張送
同另一半去sweet一日都好呀

回覆 引用 TOP

一家人去迪士尼排隊

回覆 引用 TOP

其實要一家人開心,唔一定要高消費,去圖書館一齊睇書,去九龍公園睇鳥,香港仲有好多高水準免費公園,甚至嘉道理農場都好正,又有嘢學!

回覆 引用 TOP

排隊坐幾轉過山車9叫吓,其他都冇乜興趣

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

入到去食野先赤

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港幼稚羊羊 於 2019-6-5 05:32 PM 發表

好似真係有

慳唔少架都
可否share 個網?打算八月帶小朋友去ocean park 玩下🙏🏻

回覆 引用 TOP

主題標籤 #迪士尼
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]