• 瀏覽: 10,634
  • 回覆: 44
  • 追帖: 1
一齊睇下有幾醜!

第十位:楊祐寧 飾演《上陽賦》子澹
角色設定是盛京第一美男,其實我覺得最醜唔係呢套,楊祐寧有更醜的造型!

笑得好似個傻仔

第九位:王鶴棣 飾演《遇龍》尉遲龍炎
不對稱的眉毛,令佢醜上加醜!

第八位:徐開騁 飾演《國子監來了個女弟子》晏雲之
邊忽醜!不知幾靚仔!

第七位:羅正 飾演《春來枕星河》陶君然
嘴太厚,睇睇下好似tbb某藝人

第六位:郭麒麟 飾演《贅婿》寧毅
其實佢唔叫醜,都幾可愛!

第五位:郭俊辰 飾演《百靈潭》春妖
其實佢哋係咪唔識畫眉?

第四位:佟夢實 飾演《皎若雲間月》容景
坦白講,唔算醜,問題係角色係:「錦衣雪華玉顏色,回眸一笑天下傾」,邊忽似?

第三位:金瀚 飾演《君九齡》朱瓚
第三名都咁醜,第二第一點算?

醜到上天花板!

第二位:黃天崎 飾演《逢君正當時》林青瀾
佢屋企一定好有錢!

應該好有背景!

大魔王來了!

第一位:石宇辰 飾演《將軍家的小狐仙》蘇沉魚
醜出自信來!

邪魅一笑傾百生!

比卡蕉禾頂唔順,要定下驚先!

比里安納度仲靚仔可愛嘅比卡蕉!
熱賣及精選
我覺得張彬彬古裝都好醜樣喎,時裝明明好好樣!

靚仔過mirror

果然一個醜過一個!

第九位嘅王鶴棣其實幾好喎,我睇咗呢套《遇龍》先get到佢嘅帥,依家居然話佢醜

第一果個真係無敵

成班娘炮,早應該全國封殺 ban晒以後冇得上電視最好

但全部靚仔過香港班人妖魔鏡

引用:
原帖由 里安納度比卡蕉 於 2021-10-5 17:42 發表

一齊睇下有幾醜!

角色設定是盛京第一美男,其實我覺得最醜唔係呢套,楊祐寧有更醜的造型!

笑得好似個傻仔

邊忽醜!不知幾靚仔!

...
最後個個真係比佢嚇死

我仲以為第二位嗰位一定係最醜,樓主我錯了

論醜,點及得上error?

引用:
原帖由 里安納度比卡蕉 於 2021-10-5 05:42 PM 發表

一齊睇下有幾醜!

笑得好似個傻仔

邊忽醜!不知幾靚仔!

...
大劣奸商狗官廢二代好多發明星夢,做萬人迷

引用:
原帖由 里安納度比卡蕉 於 2021-10-5 05:42 PM 發表

一齊睇下有幾醜!

https://il.beauty321.com/gallery/articleIMG/month_2110/photo-615bce3a26add.GIF

比卡蕉禾頂唔順,要定下驚先!
冠亞季軍實至名歸

引用:
原帖由 來如雷霆收震怒 於 2021-10-5 06:37 PM 發表

靚仔過mirror
如果呢班濕鳩做古裝,肯定仲驚嚇

冇個識

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]