• 瀏覽: 1,900
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1

學友哥加持都無補於事
一首歌都上唔到榜 垃L圾叱吒

熱賣及精選
真係得商台無得上,其他都有份
還我 Gin Lee

垃L圾傷台
只係識俾個人妖團上榜
根本都唔識欣賞音樂
Gin 首歌港台、勁歌、Chill Club 都上晒榜,仲要攞埋冠軍歌
係明杯 Gin Lee 

引用:
原帖由 無盡發現了鞋抽 於 2021-11-12 12:04 PM 發表

學友哥加持都無補於事
https://orientaldaily.on.cc/content/娛樂/odn-20211112-1112_00282_001/學友加持-無補於事-Gin-Lee零作品上榜-冇得玩叱咤

DKLM傷台仲話支持本地樂壇,呢首歌曲詞都係本地創作,都無得上榜?

商台喎!食屎啦!

推爆佢啦!商台有代表性?食屎啦!

根本冇學友加持, 佢TVB都唔夠爭最女.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-11-12 04:04 PM 發表

根本冇學友加持, 佢TVB都唔夠爭最女.
Gin有無TVB最女唔緊要,最緊要係Gin有份參與

但係Gin可否參與商台頒獎禮?係唔得呀!唔講以為Gin今年無歌出呀!商台仲講到自己幾咁支持本地樂壇!

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-11-12 04:12 PM 發表

Gin有無TVB最女唔緊要,最緊要係Gin有份參與

但係Gin可否參與商台頒獎禮?係唔得呀!唔講以為Gin今年無歌出呀!商台仲講到自己幾咁支持本地樂壇!
咁商台有佢標準, 唔合佢標準冇得上榜都無話可說.
但千萬不要代表TVB要比返多D佢.

佢如果留喺馬來西亞可能冇人識!

引用:
原帖由 無盡發現了鞋抽 於 2021-11-12 12:04 發表

學友哥加持都無補於事
一直以為環球同商台關係好好架, 乜已經無咗呢回事?
定係環球谷AGA係商台, 谷Gin Lee 係TVB呀?
所以AGA呢D我都唔太識嘅係商台拎好多奬, 相反Gin Lee食白果

AGA
叱吒十大(第六位)《See You Next Time》
叱咤樂壇唱作人(金獎)
叱咤樂壇女歌手(金獎)

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-11-12 13:35 發表

DKLM傷台仲話支持本地樂壇,呢首歌曲詞都係本地創作,都無得上榜?

商台喎!食屎啦!
會話Gin Lee係大馬人掛

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-12 05:26 PM 發表

會話Gin Lee係大馬人掛
人地有香港身分證架啦!

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-11-12 04:14 PM 發表

咁商台有佢標準, 唔合佢標準冇得上榜都無話可說.
但千萬不要代表TVB要比返多D佢.
歌曲有乜標準呀?商台有講左,係本地創作嘛!
“日出” 呢首咪本地創作囉,都入唔到榜?

引用:
原帖由 得閒看看 於 2021-11-12 05:11 PM 發表

佢如果留喺馬來西亞可能冇人識!
遲啲有個節目有Gin Lee自白~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]