• 瀏覽: 3,413
  • 回覆: 69
本主題由 nc99999 於 2019-11-25 05:23 PM 移動
熱賣及精選
班差佬大鑊了,經過元朗事件之後,以後好難再㩒得住班黑社會,想入行當差的人真係要考慮清楚。

引用:
原帖由 西九花花馬 於 2019-7-22 04:25 PM 發表

唔靠差佬維護治安,唔通仲靠黑社會呀
以前D黑社會已經夠膽同班差佬講話十二點之後佢地話事,
今次班差佬縱容佢地打人,以後班黑社會仲點會將差佬放在眼內。

觀點與角度不同。

回覆 引用 TOP

垃圾中共之過

引用:
原帖由 swbc 於 2019-7-22 04:15 PM 發表

班差佬大鑊了,經過元朗事件之後,以後好難再㩒得住班黑社會,想入行當差的人真係要考慮清楚。
你冇恐嚇我哋!咩香港而家唔係黃絲暴徒大L晒咩?!!

我支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西九花花馬 於 2019-7-22 04:04 PM 發表

維護公平正義、繁榮穩定係香港之福,暴力亂港、挾洋自重係香港之禍。自「修例」以嚟,香港反對派就不斷造勢,由6月份開始經已持續「高燒」個幾月,策劃煽動各類型集會、遊行,7月14日喺沙田舉行嘅遊行再次演變成為示威者攻擊警方嘅暴力衝突事件。據稱,一共超過10名警員受傷,甚至有警員手指被折斷。對於如此暴行,反對派卻以「民主自由」為藉口,妄圖遮掩違法犯罪之事實,甚至畀自己披上「民主鬥士」嘅外衣。
連串嘅暴力 ...
支持楼主講法,年青人好好再反省一下,自己為何而反

引用:
原帖由 廚房含情的回覆 於 2019-7-22 10:34 PM 發表

支持楼主講法,年青人好好再反省一下,自己為何而反
年青人,我敢説你們是無法奪得政權,你們有何能力成立臨時立法會,有何能力成立政府,又何談有能力成立國家,請不要再受别國愚弄

黃曱甴話會自行成立臨時立法會,真係好支持佢,真心🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 swbc 於 2019-7-22 04:15 PM 發表

咁又係,又黑社會又黃曱甴🤣🤣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]