• 瀏覽: 4,279
  • 回覆: 26
本主題由 miss5 於 2021-1-29 07:22 PM 移動
肯定有大把業主趕住賣樓, 預料樓價會跌兩成!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
熱賣及精選
真?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-29 02:53 PM 發表

咁你都諗到,真係天才

回覆 引用 TOP

為咗下一代 為左自由 為左公義
預料層樓免費送比有需要嘅人 直接執包袱走人

回覆 引用 TOP

係囉!跌7,8成等你入啊

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-29 02:53 PM 發表

無條件可以走嘅話就肯定好多人會走,如果一走就冇咗中國嘅話大家就會諗諗,加上想走嘅通常都係N無, 呢班人走哂香港嗰個係好事

引用:
原帖由 央走 於 2021-1-29 03:28 PM 發表

係囉!跌7,8成等你入啊
你好驚?!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ononkaycourt 於 2021-1-29 03:35 PM 發表

無條件可以走嘅話就肯定好多人會走,如果一走就冇咗中國嘅話大家就會諗諗,加上想走嘅通常都係N無, 呢班人走哂香港嗰個係好事
自我安慰?!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-29 03:49 PM 發表

自我安慰?!
有乜好安慰? 自己幾層樓都係自己同屋企人住,冇諗過要賣喎,平咗仲有機會換大屋,跌兩成對我來講好事,調返轉你會唔會太過樂觀?

回覆 引用 TOP

雖然我睇淡,但唔好咁On9, BNO英國承認就可以

反而不如睇吓會唔會取消雙重國籍,一取消百萬業主放盤何其壯觀

On9, app申請冇限時間走

smart!!!

回覆 引用 TOP

走唔走跟本唔洗理承唔承認

免責聲明:本人的內容及圖片並不打算向任何人提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之來源可靠.也不表示本人保證任何資料均屬完整.可靠.準確.具時效或適用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 洛高達人 於 2021-1-29 04:31 PM 發表

算你有深度~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 洛高達人 於 2021-1-29 04:31 PM 發表

不如2047宣布共產收回所有土地,仲壯觀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]