• 瀏覽: 696
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
入嚟睇睇YC嘅神邏輯

「但醫生都會間中話我⋯⋯⋯肚餓」

但問題係醫生又唔係我,佢點知我會間中肚餓呢

發唔發覺YC嘅邏輯係好似上面句嘅咁

熱賣及精選
佢哋會話:「醫生又唔係我,唔會感受到我肚餓,咁醫生又點知我會間中肚餓呢

YC就係有著呢種神邏輯

引用:
原帖由 cctvb33 於 2021-8-13 06:42 PM 發表

入嚟睇睇YC嘅神邏輯

我唔係YC。

你又唔係醫生,你又點知醫生唔知你會間中肚餓呢?

你的邏輯不通。

引用:
原帖由 萬家粗俗的阿權 於 2021-8-13 08:26 PM 發表

我唔係YC。

你又唔係醫生,你又點知醫生唔知你會間中肚餓呢?

你的邏輯不通。
對,YC邏輯不通。

YC話醫生唔係我,唔會感受到YC會肚餓,所以唔會知YC會間中肚餓,除非醫生有超能力感受到YC肚餓時會肚餓。

YC唔係醫生,咁YC又點知醫生會知YC會間中肚餓呢?

YC的邏輯不通。

一個人肚餓,係會唔開心的!好易睇得出

我以前經常想減肥,成日唔食野,所以D人睇到我成日唔開心咁款,
醫生唔係傻的,點會睇唔出,對ED識睇人的!

引用:
原帖由 cctvb33 於 2021-8-13 06:42 PM 發表

入嚟睇睇YC嘅神邏輯

Y屎會幫你爭取d你唔需要既野,又想代表理你,但其實法西斯過 門西。

我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2021-8-13 11:10 PM 發表

Y屎會幫你爭取d你唔需要既野,又想代表理你,但其實法西斯過 門西。
係YC唔係CY-.-
YC=青年學院

我記得我以前唔用腦的,係快樂無限的青少年
點知有一日出來社會,原來做人唔可以唔用腦,
唔用腦,D同事會屌到你上天花板
之後就開始用腦-.-

我讀書係經常唔帶腦子返學的!
到出來社會工作,比人棒上神主位,屌到我升仙,
經歷左好痛苦的事情!就開始帶腦出街了!
後生果時快樂無限,可以唔洗想野,
但工作唔得呢!

引用:
原帖由 肚論區長 於 2021-8-14 12:02 AM 發表

😕我無咩期望
😉只想簡單過活
🥳重回無債生活

😎俾我重注一次,贏一次
😠多50萬響手,我立即戒賭

一係唔好賭,一係賭舖勁嘅,
壹博娛樂城,實現夢想,締造神話。

easywin789.com

easywin678.com

easywin567.com

複製網址再貼上便可

可惜我冇錢嫁呢-.-"
有錢仲上來,渣跑車去落吧果D地方識正常人啦-.-
洗來論壇玩?

講真,電視成日做廣告宣傳酒吧,D人多數係賭波,外圍果D!
我就係冇錢先論壇玩,
有錢就識正常人啦,E度係想法多,但唔快樂的!
想法太多,咪變到個人唔開心囉

之前跟師父,D師父成日話請我食飯-.-
果餐金囉,食完,小到我7彩
來開工
果時就知要用腦,出來社會

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]