• 瀏覽: 2,344
  • 回覆: 51
本主題由 陳耀 於 2021-7-30 06:03 PM 移動
原來呢邊咁黑暗架,
加人討論了幾句,就被禁言進入之前那二個討論!!
即係討論中只可和意,不得持反對意見 !
或,是否觸碰了某些人的敏感之處呢 ??

熱賣及精選
引用:
原帖由 RickyII 於 2021-7-27 08:13 AM 發表

原來呢邊咁黑暗架,
禽晚陪客搞到點幾才休息,今朝一早整杯咖啡因。
死啦,我會唔會中毒身亡架 !

附件

IMG_20210727_075912.jpg(174.06 KB)

2021-7-27 08:16 AM

唔係你被禁,好似係成個帖去咗堆填區

係咪俾鬼佬投訴?

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-7-27 08:49 AM 發表

係咪俾鬼佬投訴?
點解有鬼佬呢個外號嘅?

引用:
原帖由 hamsterman 於 2021-7-27 08:54 發表

點解有鬼佬呢個外號嘅?
廢事咁明顯。

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-7-27 08:49 AM 發表

係咪俾鬼佬投訴?
我都唔知,一早想入去睇下更新,說我未獲授權進入該討論

引用:
原帖由 hamsterman 於 2021-7-27 08:45 AM 發表

唔係你被禁,好似係成個帖去咗堆填區
又無講係邊個?講鬼佬都唔得? 種族歧視嗎?

引用:
原帖由 RickyII 於 2021-7-27 08:13 AM 發表

原來呢邊咁黑暗架,
我對你嘅飲食習慣有反對意見

but你好像沒有回應

引用:

原來呢邊咁黑暗架,
小心d踩單車 街口隻狗咬住你唔放!

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-7-27 01:52 PM 發表

我對你嘅飲食習慣有反對意見

but你好像沒有回應
我對你 對我的飲食習慣有反對意見,存在更反對的意見。
在不影響到其他人的原則下,人人有自由權如何去生活,你這是在剝奪別人生活自由的權力,我更無必要給你任何回應 !!

引用:
原帖由 RickyII 於 2021-7-27 03:43 PM 發表

在不影響到其他人的原則下,人人有自由權如何去生活,你這是在剝奪別人生活自由的權力,我更無必要給你任何回應 !!
講得好
做咩一定要人跟佢的食法;

睇見佢的食物已唔開胃,
跟佢食同受苦沒有分別,
心理健康大受影響

引用:
原帖由 Cmray2017 於 2021-7-27 03:50 PM 發表

講得好

睇見佢的食物已唔開胃,
跟佢食同受苦沒有分別,
心理健康大受影響
所以條瘦都有d心理不平衡 成日迫日buy佢個套

引用:
原帖由 Cmray2017 於 2021-7-27 03:50 PM 發表

講得好

睇見佢的食物已唔開胃,
跟佢食同受苦沒有分別,
心理健康大受影響
笑一笑。

附件

Screenshot_20210727_172244.jpg(135.61 KB)

2021-7-27 05:19 PM

引用:
原帖由 RickyII 於 2021-7-27 03:43 PM 發表

邏輯很弱的回覆

「我對你 對我的飲食習慣有反對意見,存在更反對的意見」,可以,但,理據呢?

「在不影響到其他人的原則下,人人有自由權如何去生活」,呢句近乎廢話。你當然「有權」過你嘅生活,but其他人亦「有權」評論你嘅生活,尤其是,你將你嘅生活,放上公開嘅討論區

「你這是在剝奪別人生活自由的權力」,錯,純文字評論,並無任何現實強制性,談不上「剝奪」。你用錯詞語

「我更無必要給你任何回應!!」,但你已經回應了…

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]