• 瀏覽: 1,168
  • 回覆: 25
+4

小學雞野就想揾食

人地英國人D嘢, 關我地什麼事??

引用:
原帖由 Mn50gd 於 2022-5-26 00:38 發表
哩度香港討論區!

引用:
原帖由 team1234567 於 2022-5-25 23:58 發表
令人不安!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-5-26 02:14 發表

令人不安!!
所以有人建議,香港禁止看youtube 什至禁止各大討論區,FB ,長遠係明智之舉,網上發放太多負面報導及影響國家安全,盡快封鎖網絡。

引用:
原帖由 Mn50gd 於 2022-5-26 00:38 發表
https://youtu.be/RpOGDHzc2KQ

引用:
原帖由 一嗚 於 2022-5-26 02:19 發表

所以有人建議,香港禁止看youtube 什至禁止各大討論區,FB ,長遠係明智之舉,網上發放太多負面報導及影響國家安全,盡快封鎖網絡。
網絡太自由, 的確滋長社會動亂, 危害市民安寧!!

支持香港封網, 禁用西方youtube , facebook , telegram , whatsapp , 崇洋狗先用西方軟件 , 藍絲用更加罪加一等全家生癌.

香港應該用微訊 , 微博 .

引用:
原帖由 team1234567 於 2022-5-25 23:58 發表
根本就買唔到黃色遮。

唔通用噴漆自己噴?

甚麼是不退不渝?

點解?

引用:
原帖由 黃金工程 於 2022-5-26 07:49 發表

根本就買唔到黃色遮。

唔通用噴漆自己噴?
英國有得買呀,唔係香港搞喎,香港既仆街黃甴仲敢搞咩

引用:
原帖由 team1234567 於 2022-5-26 08:08 發表

英國有得買呀,唔係香港搞喎,香港既仆街黃甴仲敢搞咩
依家聚晒嚮曼城呀!!

https://youtu.be/OhbeF4WUpVo

奇就奇在 "推動力" 唔去將你扣分?

附件

Double Standard Yellow Shit.png(318.88 KB)

Double Standard Yellow Shit.png

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]