註冊 登入
 



打印

[其他] 馬國明暗示已跟黃心穎分手 馬明: 「為咗錢而撲過嚟嘅女仔要嚟冇意思。」

馬國明暗示已跟黃心穎分手 馬明: 「為咗錢而撲過嚟嘅女仔要嚟冇意思。」 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
 


「安心偷食」發生至今已個多月,馬國明當日的暖男護花行為雖獲網民激讚,他跟黃心穎的感情去向,就受到全城關注,早前更有指二人終要面對分手的結局。而寄情工作的馬國明,在微博上感慨「希望在明天」,日前拍攝《降魔的2.0》,便對傳媒直言工作賺錢最重要,更稱以後不找港女,似暗示已跟黃心穎分手。

上月爆出「安心偷食」當日,馬國明正為劇集《降魔的2.0》拍攝外景。不過敬業樂業的他沒有因此而缺席,更向公司主動要求繼續工作。

其後,馬國明就事件作出回應指,自己會以輕鬆心態過度事件,更為黃心穎說好話。他的暖男行徑除獲樂易玲大讚「絕種好男人」外,更被網民封為「娛樂圈的清泉」。

沒有拖拍的馬國明不但沒有憔悴,更努力工作。日前馬明在西貢園藝農場拍外景,休息期間心情甚好,更稱以後要努力搵錢,搵得愈多就愈好,因為有錢才有安全感,更以照顧家人為首要任務。

馬國明又稱「為咗錢而撲過嚟嘅女仔要嚟冇意思。」,自己的年紀不小,若再找伴侶時,對方因金錢而靠近便沒有意思,亦不想要貪慕虛榮的港女,往後只會隨遇而安。

眼利的網民就發現馬國明已除下手上的「訂情戒指」,馬明乘機澄清外間對他跟黃心穎的錯誤解讀,指他一時留戀情侶公仔,又除低情侶戒指,馬明稱:「所謂情侶戒指只是登台飾物;而所指的生肖情侶公仔亦只是吉祥物,我未拍拖前都有這對公仔。」

而早前傳媒向馬國明問可有聯絡心穎,馬明則說不欲再多談,但知道心穎已到美國求學,便稱「希望她以後努力讀書」,大方送上祝福。

馬明講得好!!!

[ 本帖最後由 放開個女仔佢 於 2019-5-24 11:09 PM 編輯 ]



熱賣及精選
諗通左就好囉


恭喜馬明!!!


回覆 引用 TOP

其實覺得佢本人應該係一個非常沉悶,又古肅既人黎...


[隱藏]
 
大方


引用:
原帖由 櫻之琪 於 2019-5-24 11:23 PM 發表

其實覺得佢本人應該係一個非常沉悶,又古肅既人黎...
都係, 以前仲講過結婚要同阿媽住, 女士們應該有d驚



引用:
原帖由 櫻之琪 於 2019-5-24 11:23 PM 發表

其實覺得佢本人應該係一個非常沉悶,又古肅既人黎...
冇情趣個類卦?
剩係玩男上女下個類



大丈夫
性情如火
力拔山河
的確係,以馬明性格,港女完全唔適合佢!


回覆 引用 TOP

你好有錢咩?


[隱藏]
 
引用:
原帖由 放開個女仔佢 於 2019-5-24 10:53 PM 發表



「安心偷食」發生至今已個多月,馬國明當日的暖男護花行為雖獲網民激讚,他跟黃心穎的感情去向,就受到全城關注,早前更有指二人終要面對分手的結局。而寄情工作的馬國明,在微博上感慨「希望在明天」,日前拍攝《降魔的2.0》, ...
淫賓穎唔係為咗錢而撲過...利用馬明好形像...幫佢tvb發展



引用:
原帖由 Mitsuha 於 2019-5-24 11:24 PM 發表


都係, 以前仲講過結婚要同阿媽住, 女士們應該有d驚
重要係馬明睡房..全部放唐老鴨公仔.... 男人老狗like唐老鴨公仔



怕你心軟


回覆 引用 TOP

希望馬明遇到個純品的女仔啦


引用:
原帖由 momomaymay 於 2019-5-25 12:22 AM 發表

希望馬明遇到個純品的女仔啦
香港一定冇!!! 台灣妹有機會



[隱藏]
 
馬明可能最終都要北上搵女


 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
 
 




 

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。