• 瀏覽: 969
  • 回覆: 13
港姐唔係話要美貌與智慧並重咩
好似朱千雪呢啲先叫正
最少都有少少學歷/或者專長/或者小小進修都好呀唔該~

近幾年考完DSE又去選、無讀過書又去選
呢個amber chan陳煦凝好似中學畢業咋wor
玩開cosplay個啲 做動漫界都話呀 做做下無job又走去做保險
有同行話佢淨係釣有錢仔 個人又無禮貌 以為自己好紅
成個IG post啲露波相 但又做保險?做保險要專業形象㗎唔該
咁樣嘅路線你都佢靠咩搵單!

宜家去選港姐?!談吐完全唔得 個樣又MK又串 除咗打機又無專長
睇其他港姐啲相 適量性感都OK嘅
但呢條女啲相係cheap雞路線 淫到咁都做港姐?
港姐 都有個「港」字 揀返啲高質啲嘅香港小姐呀唔該~~~

附件

PS-Girl-amber-chan.jpg(145.99 KB)

2020-7-23 10:08 PM

mAn0DLdUEGIgkg5v5xU7.jpg(68.74 KB)

螢幕快照 2020-07-19 下午6.51.58.png(656.94 KB)

螢幕快照 2020-07-19 下午6.51.58.png

「保險狗」形象差,學歷又不足,輸硬!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fireman 於 2020-7-23 10:08 PM 發表

好似朱千雪呢啲先叫正

玩開cosplay個啲 做動漫界都話呀 做做下無job又走去做保險
成個IG post啲露波相 但又做保險?做保險要專業形象㗎唔該
...
反而個肚腩係問題,泳衣照P得過份

引用:
原帖由 心中空虛 於 2020-7-23 10:28 PM 發表

反而個肚腩係問題,泳衣照P得過份
肚腩照嗰張係佢減肥前,依家真係瘦的。

不過我都麻麻地佢,個感覺太cheap, 難登大雅之堂。

回覆 引用 TOP

豬00都只係中學畢業

回覆 引用 TOP

選港姐有最低學歷要求咩?

回覆 引用 TOP

高海寧都好似學歷唔算高,個樣夠人氣受歡迎就得

回覆 引用 TOP

李珊珊預科畢業奪冠,近年有冇再低學歷的冠軍?

Hello !!!
引用:
原帖由 天秤使者 於 2020-8-2 10:51 AM 發表

李珊珊預科畢業奪冠,近年有冇再低學歷的冠軍?
朱晨麗算唔算?
wiki只有跳舞學歷, 從來無講佢讀過書.

引用:
原帖由 cckits 於 2020-8-2 01:55 PM 發表

朱晨麗算唔算?
wiki只有跳舞學歷, 從來無講佢讀過書.
演藝學院深造證書,難道你想挖苦演藝跳舞的人冇讀書上堂?
https://www.hkapa.edu/ebook/0506 ... ic-html/page21.html

Hello !!!

回覆 引用 TOP

最緊要搵到老細

【禁止提供應用程式下載連結】

回覆 引用 TOP

絕世荀工要乜學歷?

回覆 引用 TOP

第一張圖好正,硬了

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fireman 於 2020-7-23 10:08 PM 發表

好似朱千雪呢啲先叫正

...
其實一睇都知佢咩料,宅男龍友咪好鍾意囉,
佢之前啲男友個個都有錢,唔有錢唔揀,就算啲兵不停都送錢比佢洗!

佢一心想做明星,又唔識人,真係唯有哩個途徑,就算選唔到都多左人識佢,佢賺左架喇!

啲有錢仔見到都會想玩下,明買明賣,辛苦工嚟架!

回覆 引用 TOP

主題標籤 #朱千雪
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]