• 瀏覽: 12,033
  • 回覆: 112
9月新劇《拳王》
監製:陳耀全
演員:黎耀祥、譚俊彥、張振朗、姚子羚、蔡潔、黃子恆、許家傑、丁子朗、賴慰玲、朱敏瀚、李君妍、孟希磷

https://www.bigbigchannel.com.hk

https://www.hk01.com

Baby, I'm dancing in the dark, with you between my arms
Barefoot on the grass, listening to our favorite song

熱賣及精選
正阿,有潔潔.君妍妹做要角讚好

話說劇集名是否同之前黃浩然個套重覆了?

姚子羚第五度做女一.

視帝祥幾十歲仲要扮拳王? 放過佢啦!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
鄭嘉穎嗰套”拳王”  撞名

勿忘香港亂局你們有份推波助瀾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2020-9-18 07:07 PM 發表

姚子羚第五度做女一.
鐵血保鏢,黃金有罪、大步走and?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-9-18 07:09 PM 發表

視帝祥幾十歲仲要扮拳王? 放過佢啦!
做上次劉江老師講呢啲既角色啦吓嘛,唔好叫佢露點啦唔該

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2020-9-18 07:01 PM 發表

肯定加左Shaun, 蔡潔?

黎耀祥正喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dariel 於 2020-9-18 07:40 PM 發表

邵氏(樂小姐)靚簽.睇飛虎雷霆極戰時個眼鏡娘已經好掂.
可以在更多無線劇睇佢係好事.
我無記錯之前黃浩然,唐詩詠,胡定欣嗰套都係叫拳王...又會咁奇怪改同一個劇名

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2020-9-18 07:44 PM 發表

我無記錯之前黃浩然,唐詩詠,胡定欣嗰套都係叫拳王...又會咁奇怪改同一個劇名 ...
拳王2022囉🤣

引用:
原帖由 dariel 於 2020-9-18 07:40 PM 發表

有埋湯怡仲正🤩🤩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2020-9-18 07:44 PM 發表

我無記錯之前黃浩然,唐詩詠,胡定欣嗰套都係叫拳王...又會咁奇怪改同一個劇名 ...
但又唔係個個邵氏拍tvb 劇、睇網頁翁虹鍾淑慧都有簽、又唔搵佢哋復出?

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2020-9-18 07:01 PM 發表

蔡潔私文造形好吸引
但又野性。
真係入得廳堂上得床

引用:
原帖由 dariel 於 2020-9-18 07:47 PM 發表

但又唔係個個邵氏拍tvb 劇、睇網頁翁虹鍾淑慧都有簽、又唔搵佢哋復出?
我都唔清楚.估計係樂小姐現在幾乎=在TVB無咩權力,要放邵氏人入TVB的正劇十分困難.邵氏人要入其他派系正確要先得到曾派同杜派不反對先得

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]