• 瀏覽: 29,831
  • 回覆: 104
  • 追帖: 2
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20201221/bkn-20201221091645638-1221_00862_001.html
Jumbo彈彈波

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
好能正呀

佢勁多行山片

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2020-12-21 04:35 PM 發表

好能正呀
流晒鼻血

梅西:
引用:
原帖由 Mr.23a 於 2020-12-21 05:00 PM 發表

佢勁多行山片
好健康
靚人靚景

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-12-21 17:10 發表

好健康
靚人靚景
好似經常姊姐檔一齊去

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2020-12-21 05:15 PM 發表

好似經常姊姐檔一齊去
之前同過Bella

梅西:
算吧啦

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-12-21 05:16 PM 發表

之前同過Bella
同bella係拍港產旅行團

以前無記粉絲當mirror/error/造星透明,而家就天天講日日講來證明對無記的忠誠。

某某一post張繼聰的panasonic冷氣代言廣告圖後,張繼聰就冇得做代言人了,不可不信邪!
Not too good

搵白雲先夠震撼。

引用:
原帖由 wk221ab 於 2020-12-21 06:03 PM 發表

Jumbo身型下波波不大
咁高有波算係咁啦

唔好有聲出街都可以,佢把聲好趕客

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]