• 瀏覽: 5,615
  • 回覆: 90
  • 追帖: 1
最想見返張繼聰,堅有演技,攪笑又夠反應快

其實之前因為佘詩曼單嘢,TVB封殺蕭定一藝人,張繼聰都好無辜,後尾TVB咪又買返阿佘啲劇至有收視,又延禧又燕雲台,非凡三俠又有周秀娜

好想睇返誇世代,幾時重播呀?

熱賣及精選
簽蝗嗅魚做永恆一姐

回覆 引用 TOP

希望楊怡林峯果班可以帶新人拍戲,否則電視劇會青黃不接。

唔駛簽,但可以搵陳鍵鋒返嚟拍戲

可以簽返龔慈恩母女。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 killerking 於 2021-2-22 02:35 PM 發表

唔駛簽,但可以搵陳鍵鋒返嚟拍戲
係呢,陳鍵鋒而家點?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 狂P圖 於 2021-2-22 01:52 PM 發表

希望楊怡林峯果班可以帶新人拍戲,否則電視劇會青黃不接。
佢哋而家係大陸好好搵喎。

簽D 鬼妹, 架妹返黎喇,  
仲諗D過去野/過氣人做乜

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散

回覆 引用 TOP

簽返D 30歲左右既藝人.

回覆 引用 TOP

曾志偉管理綜藝咋,簽咩演員就理唔到,跟個別節目簽表演約可以嘅。

引用:
原帖由 ee333ee 於 2021-2-22 03:21 PM 發表

曾志偉管理綜藝咋,簽咩演員就理唔到,跟個別節目簽表演約可以嘅。
簽演員都係樂易玲管理。

引用:
原帖由 用人1 於 2021-2-22 03:22 PM 發表

簽演員都係樂易玲管理。
所以劇集演員曾志偉唔會理到。
譚校長同志偉最近密傾,可能譚校長會有大計响tvb.

引用:
原帖由 ee333ee 於 2021-2-22 03:26 PM 發表

點解可以咁公然做D"利益衝突"既野,  譚校長又唔係TVB高層

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 ee333ee 於 2021-2-22 03:26 PM 發表

校長可能參加tvb啲綜藝節目。

回覆 引用 TOP

引用:

流行經典50年搵阿麟阿b同佢哋d契仔契女個個禮拜上去唱?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]